Ești „vunkist/ă”? Atunci acest articol s-ar putea să te intereseze

Treaba stă în felul următor. Caut PATRU fani Vunk care pe 13 martie să-și dorească să meargă la concertul de la Pitești, parte a turneului acustic „Înconjurul lumii”. Aceștia trebuie să-și dorească la maximum să ia parte la concert, căci pe lângă asta, îi iau cu mine în backstage să-i cunoască pe băieți, să se pozeze și să vadă și ei ce faini is. 🙂

Ce trebuie să facă oamenii care iubesc „artificiile pe tavan”? Trebuie să-mi lase un comentariu aici sau pe Facebook în care să-mi spună care este melodia lor favorită de la Vunk și de ce.

Termenul limită este până pe 8 MARTIE 2015, ora 23:59. Pe 9 MARTIE 2015, anunț câștigătorii. Câștigătorii sau mai bine zis câștigătoarele sunt: Brasoveanu Claudia, Raluca Cojocaru, Rox Nicoleta și Narcisa Raia. FELICITĂRI! Recapitulăm: sunt PATRU bilete în joc la concertul de la Casa Sindicatelor, Pitești, pe 13 martie de la 19.00. Alături de bilete, meet & greet cu trupa și bonus, mă cunoașteți și pe mine, că altfel n-avem cum. 😀 Evenimentul este pe Facebook, detalii și pe website. Bilete se pot achiziționa de pe iaBilet.Ro. Doar până mâine se mai pot achiziționa bilete la prețuri speciale, așa că ar trebui să vă grăbiți. Ne vedem acolo! 😀 Concursul s-a încheiat! În curând vor fi anunțați și câștigătorii. P.S.: Cam așa a fost în Orașul Minunilor.

0 responses to “Ești „vunkist/ă”? Atunci acest articol s-ar putea să te intereseze”

    • Mulțumesc de comentariu, Claudia! „Pleacă!” s-a notat și poate ne vedem la Pitești, la concert. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.