Eu weekendul ce vine dansez, tu ce faci?

By | La aer liber

2013-Dansul-Florilor-Invitatie-cluburi--mic-1

Da, da, în tocmai aşa. Weekendul ce vine mi-am propus să mă zbâţâi oleacă, adică nu în tocmai, voi face şi eu nişte mişcări pe margine de poftă, că în rest, las la latitudinea dansatorilor activi de acum să facă spectacol. Nu vreau să vin eu cu mişcările mele că s-ar anula concursul. Glumesc evident..

Cu ce ocazie întrebaţi şi unde? Păi, clubul de dans la care activez, Total Dance Piteşti, are marea onoare de a organiza în acest an, mai precis în zilele 10, 11 şi 12 mai 2013, a XXV-a ediţie a concursului naţional de dans sportiv, Dansul Florilor. Voi cei care mă citiţi de ceva timp acum, cunoaşteţi istoria mea îmbârligată, că sunt dansator şi că dansez că am fost la atâtea competiţii şi aşa mai departe. În fine, nu ediţia şi asta, nu o voi dansa, sunt în pauză de BAC + admitere, dar nu ezit să nu vă invit, că pe bune de nu rataţi cel mai fain spectacol.

Aşa că uite cum facem: eu vă las acest link de eveniment pe Facebook. Acolo sunt toate detaliile, dar vă mai spun şi eu, se desfăşoară în oraşul meu de suflet – Piteşti, la Sala Sporturilor, lângă stadionul Nicoale Dobrin, pe strada cu acelaşi nume. Se anunţă mare show de dansuri standard (ballroom) şi latino-americane să ne încingem şi mai tare, indiferent că-i foarte cald oricum.

Aşadar, ca să concluzionez: de vineri de la 15.00, până duminică la 17.00 aveţi timp suficient să treceţi pe la sală pentru a asista la ceva inedit. Dacă vreţi neapărat sfatul meu, sâmbătă seară de la ora 18.30 e spectacolul cel mai tare, atunci e programul meu favorit, electrizant, de dansuri latino-americane. Bun. Aici închei. Vă aştept acolo!

Leave a Reply

Your email address will not be published.