Eu zic că acest joc PC nu-l vei termina prea curând

By | Gaming

Ca să vă spun drept, dintre toate tipurile de jocuri, cele horror au avut mereu un efect mult mai mare asupra mea decât celălalte. M-au pus la „muncă” mai mult și mi-au dat de foarte multe ori furnicături pe șira spinării. Ele au fost, ca să spun așa, jocurile care, pe lângă acțiunea pe care o provoacă oricare altul, îți dău și un sentiment aparte. Frica.

Atunci când frica se instalează în psihicul nostru și tensiunea crește, deciziile în timpul unui joc devin critice și atunci se vede în mod exact cât de „gamer” poți fi. Părerea mea. Ceea ce urmează să vă prezint, este din punctul meu de vedere, cel mai bun joc horror din ultimii 2 ani. Ce Amnesia, ce F.E.A.R., nimic nu se compară cu ce urmează să vă arăt. Nu am auzit niciodată de studio-ul Red Barrels, dar acum îl voi ține minte și mă voi uita ori de câte ori vor mai lansa câte ceva fiindcă m-au convins. Ei sunt creatorii magnificului joc Outlast. Un joc horror terifiant, cum puține ați mai avut ocazia să jucați (asta dacă ați jucat vreun joc horror până acum).

Ești un jurnalist, te cheamă Miles Upshur și urmează să investighezi unele nereguli cu privire la fundația Murkoff Corporation. Ei sunt cei care au redeschis Mount Massive Asylum pentru anumite cercetări, achiziționat după o acțiune de caritate. Ceea ce vei experimenta e senzațional. Am jucat 10 minute și mi-a dat freeze. Nu la calculator, ci mie.

Uite ce voi face, voi lăsa acest creepy trailer mai jos, iar voi vă veți decide dacă merită sau nu atenția voastră. Povestea e bună, rămâne să vă informați mai mult, pe urmă. Stiți și voi că eu de obicei nu prea scriu despre jocuri, dar am vrut ca acesta să rămână însemnat aici. E genial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.