A sosit momentul pentru drive-ins?

A sosit momentul pentru drive-ins?

Cel puțin un an de aici, din punct de vedere entertainment în aer liber, totul se va desfășura cu emoții spre deloc.

Nu mai putem merge la concerte, la teatru, la operă, la cinema sau evenimente sportive până nu se vor lua niște măsuri precise când vine vorba de „trăit cu virusul”.

Toată lumea spune să „trăim cu virusul” și să ne obișnuim cu asta, numai că de aici și până la curajul real de a face asta mai avem mult. 

Plus că cel puțin aici în România încă nu știm ce înseamnă asta, în afara obligativității de a purta mască în spațiile închise.

Cum nu putem sta în loc pentru totdeauna, prin anumite zone din Europa au început să apară diferite forme de entertainment în aer liber. Așa cunoscutele drive-ins.

Eu nu țin minte cum s-a desfășurat pe la noi treaba asta cu drive-in, știu că la americani a mers mult și bine prin anii 60-80. 

În România am fost doar la teatrul de vară, care era în aer liber și oricum nu avea legătură cu mașina. 

Danezii au început deja să organizeze concerte drive-in, dar și cinema. Ulterior probabil se vor duce și spre teatru. 

Oamenii vin cu mașinile, parchează în locuri bine amenajate și organizate în așa fel încât să se respecte distanțarea socială, își deschid geamurile și se „bucură” de eveniment.

În Germania rave-urile deja au început, dar nu știu dacă la un minimal techno / dubstep / drum and bass u name it, aș putea rezista și claxoanelor nebunești.

Chiar dacă nu e cel mai ideal mod de a petrece, tot e ceva față de nimic. Știu că la noi există un cinema în aer liber, dar nu este amenajat corespunzător.

Se află la Băneasa Shopping City, colț cu Ikea și servește drept un fel de parcare, doar că nici asfaltată nu e.

Universum deja dezvoltă un spațiu dedicat evenimentelor pe bază de drive in, iar Delia deja a pus bilete spre vânzare pentru concertul ei la Romexpo unde vii cu mașina.

Cum vedeți toată treaba asta?

Leave a Reply

Your email address will not be published.