Există vreun beneficiu pentru Hide Like Count?

Există vreun beneficiu pentru Hide Like Count?

Am întrebat asta pe LinkedIn, unde nu am primit cine știe ce voturi (nici nu sunt prea activ acolo) și pe Insta.

Am întrebat dacă oamenii simt că pot interacționa mai mult cu postările din feed pentru că acel like count a fost ascuns.

Nu am întrebat ce efect are asupra creatorilor de conținut pentru că niciunul nu îl folosește, din ce am văzut. Și rațiunile pot fi diverse.

Dar răspunsul e clar: nu. „No difference”.

Oamenii nu simt nimic în plus sau în minus de când Instagram a băgat această funcție care are, oarecum, menirea de a ne lepăda de presiunea socială. De a ne face să ne bucurăm de content fără a ne trece transpirațiile că ne-au dat doar 3 oameni like din care 2 boți.

Adevărul e că cine e obsedat de likes, se va uita în insights cu tot cu hide like count activ.

Eu îl folosesc la postările mele de când a devenit disponibil. Îl folosesc pentru că m-am săturat să văd numere. Mi se pare inuman, inestetic și nici nu-mi place matematica.

E o alegere personală. N-am nevoie de ele.

A schimbat asta media de engagement per postare? Nicidecum. Nici a altora la mine, nici a mea cu postările altora.

Chestia e că Insta a avut niște rezultate bune din testele lor pe eșantioane mult mai mari, că altfel nu s-ar fi implementat, mă gândesc. Doar că prin jurul meu lumea efectiv nu simte nicio schimbare.

Sunt prea puțini oamenii care mi-au spus că a făcut o diferență în felul în care utilizează platforma, dar altfel nimic.

Așa că mai întreb o dată, aici și poate discutăm mai pe larg: interacționezi altfel cu postările din feed când vezi că nu există o cifră de likes? dar alții la postările tale? (dacă ai funcția activă)

Insta Hide Like Count

Interacționezi mai mult cu feedul de Insta când vezi hidden like count?

Mersi de răspuns! Vedem rezultatele după 25 august.

Perioada de votare s-a terminat.

Dacă vreți să spuneți ceva, aveți secțiunea de comentarii unde puteți lăsa o vorbă. Altfel, ne auzim și după bucata asta de vot și vedem niște concluzii mici.

Că de alea mari n-avem eșantionul necesar. 😀

instagram hidden like count

Leave a Reply

Your email address will not be published.