F.C. Argeș e de vânzare, dar oare îl mai cumpără cineva?

Zilele trecute s-a făcut, într-un final, anunțul pe care mulți piteșteni și suporteri ai echipei lui Dobrin de pretutindeni l-au așteptat. Anunțul prin care, echipa F.C.Argeș a fost eliberată din cușca în care a fost ținută până acum de familia Penescu. Învârtind agitat o foaie, domnul manager Barbu a capitulat. Va trebui în cele ce urmează să se obișnuiască cu gândul că nu va mai fi manager sau poate nici nu trebuie să facă asta.

Ideea este că, clubul a fost propus spre a fi preluat de către Primăria Pitești și Consiliul Local. Treaba urâtă este că nu a s-a primit încă niciun răspuns oficial cu  privire la propunerea lui Andrei Penescu. Poate că n-o știți, propunerea este în felul următor: Primăria să cumpere mai mult de jumătate din acțiunile lui Penescu la club sau chiar pe toate. Fiindcă este o afacere care nu rentează, conform declarațiilor fiului lui Cornel Penescu, clubul este acum de vânzare. De altfel o treabă cu dus și întors, deoarece la fel cum este clubul de vânzare, atât de ușor poate da acum în faliment. Nu cunosc situația financiară exactă a clubului din Trivale, datorii ar fi, cum de altfel sunt și investitori vehiculați prin presă.

Benone Lazăr și Nicolae Badea sunt numele vehiculate până acum. De ce nu-i vreau pe niciunul dintre cei doi? E simplu, primul este un blatist cu diplomă și toată lumea cunoaște motivul retragerii sale de la Internațional Curtea de Argeș. Al doilea este dinamovist cu acte în regulă, de curând retras de la cârma conducerii din Ștefan cel Mare. Prin urmare, amândoi sunt un fel de Nețoiu și fanii F.C.Argeș cunosc perioada în care Nețoiu dirija meciurile echipei. De curând s-a mai alăturat și Adrian Mutu, care vrea neapărat să-l supere pe nebunul acela cu nume ciudat de la Arad și să investească ori să aducă investitori la Pitești.

Dacă stăm să ne uităm la forma Ligii a II-a, la istoria clubului, la publicul piteștean, la stadion, există cam toate ingredientele pentru o afacere profitabilă și pentru a se face treabă. Spre deosebire de alte orașe precum Chiajna sau Urziceni care au ajuns prin liga I din greșeală. E timpul ca F.C.Arges să revină, e timpul ca cele IV sezoane în eșalonul secund să fie răzbunate. O întrebare însă mă frământă: mai vrea cineva să cumpere o echipă ieșită din vorba lumii? O mai exista seriozitate în ziua de astăzi?

Rămâne să vedem…

0 responses to “F.C. Argeș e de vânzare, dar oare îl mai cumpără cineva?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.