Facebook “îmbunătăţeşte” chatul

By | Spuneri

După toată isteria asta cu Google+, iată că într-un final Facebook răspunde printr-o “îmbunătăţire a chatului. De ce am pus acest cuvânt, îmbunătăţire, între ghilimele ? – păi hai să fim sinceri, de asta avea acum nevoie Facebook ?

Sunt persoane care într-adevăr folosesc chatul Facebook zilnic, dar şi persoane care consideră inutil acest chat. Eu personal consider că un inbox unde cineva îmi poate trimite un mesaj (există pe Facebook opţiunea de trimitere mesaj, apare ca la chat şi citeşti când intrii pe FB, dacă eşti prins online, vine direct pe chat), este mult mai ok decât un chat. Chatul poate fi deranjant, mulţi oameni se deconectează de la Facebook când sunt contactaţi pe chat.

La mesaje se poate răspunde şi mai târziu dacă nu este urgent, în plus nu esti stresat de toţi frustraţii care te întreabă dacă eşti gay sau altceva. Ce nu mi s-a părut ok este designul. Când am intrat şi am văzut mesajul ăla cu “hai să vezi noul chat Facebook”, m-am speriat. Am zis, “pe bune, ce-i cârnatul ăsta ?”. Era toată lista mea de oameni online pe Facebook. Sincer nu am nevoie să ştiu cine e sau nu pe Facebook. Pentru prieteni, îi am în lista de mess, pentru persoane importante, un mesaj de contact pe mail sau pe Facebook e suficient.

O chestie interesantă acum : video chat la calitate Skype este ceea ce a mai implementat echipa FB în chat. Consideraţi asta un răspuns la “hangouts-urile” de la Google+.

0 Responses to " Facebook “îmbunătăţeşte” chatul "

 1. Yamasha says:

  Mi se pare ok chatul, s-a mai intamplat si sa il folosesc cateodata, atunci cand nu gaseam persoana respectiva pe mess, dar video call niciodata nu cred ca voi folosi..

 2. Adrian says:

  nu moare facebook-ul asa de usor, va fi o lupta crancena intre google+ si FB.:)

 3. annitu says:

  Aolooo…e tare enervantă chestia aia…

 4. Bucur says:

  se pun la adapost sa nu vina vremuri grele :))

 5. Val33ntyn says:

  Si eu de ceva timp intru foarte des pe acel chat si il las deschis. Inca se tine bine si Facebook.

 6. bibabum says:

  ar fi bine sa faca mai mult de atat pentru ca google + prinde ternet chiar si inainte de lansarea oficiala

 7. Randy says:

  Trebuia sa vina si ei cu ceva nou dupa toata nebunia asta cu Google+, dar nu stiu daca chat-ul asta e cea mai buna idee … 🙂

 8. DonPaolo says:

  Pe mine unul ma enerveaza,sper sa ma obisnuiesc cu el cat de repede,sau nu..

Leave a Reply

Your email address will not be published.