Facebook te lasă să întrebi

Cum timpul trece, iar lumea evoluează din ce în ce mai mult, iată că şi Facebook-ul nu se lasă mai prejos şi vine cu o nouă opţiune şi aceea de a întreba. Oricât de ciudat ar suna, la pagina de Home, când vrei să faci o actualizare de stare, să publici un link şi aşa mai departe, acum a venit şi această opţiune. Întrebi pur şi simplu lumea ceva, iar la întrebare primeşti răspuns. Bineînţeles că poţi da şi variante de răspuns, pe scurt, voting domnule. Acum, să se mute votarea preşedintelui pe Facebook !

Ceva impresii ?

0 responses to “Facebook te lasă să întrebi”

  1. E o idee să se voteze președintele, dar de unde știi dacă cel care a votat e o persoană reală și nu vreun bot? Sau de unde știi sigur că cel care a votat nu e minor, chiar dacă are setat pe Facebook un an al nașterii peste 18 ani? Alegerile pe facebook și acelea pot fi fraudate foarte ușor.

    • @ Marian : Cu cateva optiuni in plus la voting se poate foarte usor elimina si frauda asta. In spate trebuie doar sa fie un om care verifica asa cum iti verifica buletinul la voturile normale.

  2. Mai, eu nu cred ca o sa tina mult febra asta. Probabil se va inventa ceva si mai wow, care va avea grija sa eclipseze si mama facebook`ului.

  3. Da, poate sta un om care să modereze voturile… în cazul ăsta aproape revenim la „Nu contează cine votează, contează cine numără voturile” (Stalin), doar că s-ar transforma în „Nu contează cine votează, contează cine le moderează”. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.