Facebook-ul pe telefon nu merită să fie pe telefon

By | Gânduri

Cu sinceritate maximă afirm acest lucru. O fi telefonul meu obosit şi pricăjit, dar aplicaţia minune care ne scoate din criza socializării chiar şi atunci când nu ne aflăm în faţa calculatorului a devenit prea instabilă. N-am mai primit atâtea crush-uri la o aplicaţie de când s-o lansat varianta alpha la un joc, iar memoria de care se foloseşte e peste limita bunului simţ.

După ore petrecute pe limitatul Google Play Store, am ajuns la o aplicaţie chiar pe prima pagina recomandată de staff. Flipboard. Mi-a plăcut ideea, mi-a plăcut cum e concepută aplicaţia şi am spus să încerc. Astfel, pentru 4 mb daţi de la sufletul meu cu greutate, descarc aplicaţia şi aştept un eventual crush ori să meargă. Merge. Încep să mă învârt prin ea şi descopăr faptul că-mi pot adăuga timeline-urile de la Facebook şi Twitter. Sunt gata integrate în aplicaţie, nu deschide vreo fereastră exterioară pentru aceste reţele sociale şi mă scuteşte de fiţele unei aplicaţii care se încarcă când doreşte şi se închide tot când doreşte.

Astfel, concluzionând, dacă vreţi ceva fain, care să cuprindă tot şi să vă mănânce netul la greu, dar care să fie stabil şi fără fiţe, eu vă recomand cu căldură Flipboard. Aveţi mai multe pe acolo şi vedeţi voi despre ce e vorba.

 

0 Responses to " Facebook-ul pe telefon nu merită să fie pe telefon "

  1. blogaltom says:

    Si eu am folosit Flipboard, dar pentru citit știrile de pe Google Reader. Apoi am dat de Feedly care este superb, net peste Flipboard. Si cred ca poti integra si cu FB si Twitter.

    • Folosesc Feedly pentru Chrome deoarece Google Reader ne paraseste, dar n-am avut idee sa-mi adaug acolo si feedurile de la Facebook si Twitter. Prefer Flipboard pentru telefon. Pe Feedly sa am doar crema. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.