Facem echipă la #BLP8?

By | La aer liber

Am devenit un client fidel al întâlnirilor Bloggers LAN Party și asta mă bucură nespus.

De ce?

Pentru că vin numai oameni mișto. Oameni care sătui de o săptămână de muncă, găsesc umorul și cheful să bage un gol la FIFA, să mai dea un headshot la CS și să se bucure de o zi de relaxare altfel.

De altfel îți mai las aici și aici feedback de cum m-am simțit la precedentele ediții.

Toma a avut o idee genială atunci când a avut-o despre BLP și țin să-i transmit asta aici.

Am ajuns personaj de joc.

Am ajuns personaj de joc.

Ce veți putea face la BLP dacă veniți cu mine? Vă veți juca FIFA pe PS4, veți avea parte de o conexiune la internet avion de la Digi și vă veți juca pe la un Digi Play. Cei de la HTC vin să ofere premiu un telefon celui care rupe un mobile game pe care-l vom afla acolo, iar Calif ne oferă prânzul.

La final de zi, pe când eu voi fi la Summer Well, se dă party la Shoteria. Dar nu e grijă, sunt numai oameni faini și petrecerea o să fie blană! Dacă ține mai mult, poate ajung și eu de la festival. 😀

Prin urmare, ce vreau de la tine este să-mi spui jocul copilăriei tale într-un comentariu aici. Prin Random.Org fac extragerea. Aveți timp până mâine la 18.00! GO, GO, GO!

castigatori

Câștigătorul este Cristi Visan. Voi reveni și cu imaginea de la Random.org.

Felicitări, Cristi și mulțumesc tuturor celor care au participat.

Bloggers Lan Party 8 este un eveniment Eventur powered by Digi, Mavenhut, Bitdefender Antivirus, HTC, Flanco, ASUS, Calif, Shoteria și NativeBox.ro, cu susținerea Impact Hub.

0 Responses to " Facem echipă la #BLP8? "

 1. Cristi Visan says:

  Care altul decat UNREAL f*****g TOURNAMENT!? Ma jucam cate 10 ore pe zi uneori, si dupa ce stingeam computerul continuam sa ma joc in vis.

 2. Jocul copilăriei mele? V-ați ascunselea. Numai ăsta, cu vreo 7-8 verișori (nici eu nu mai știu câți mai aveam, înseamnă că unul dintre ei s-a ascuns foarte bine. La bunici cu o curte foarte mare și cu o grămadă de chestii secrete știute numai și numai de fiecare.

 3. Laurentiu Buica says:

  La mine au fost jocurile copilariei. Ne adunam toti pe strada mea si jucam “Tara, tara, vrem ostasi”, “Ratele si vanatorii” sau Flori, Fete, Filme si Baieti”. Sau in curtea scolii. Si cred ca mai erau destule pe care le jucam, dar predominau astea 3.

 4. Clar, Mario! Și acum aș putea spune că ador jocul cu Mario :D.

 5. Cel mai des jucam Mortal Kombat cu verișorii mei și inventam mișcări fatale 😀

 6. QUAKE ARENA 2 ….rpg, nebunii, arma 0 :))) cine stie stie 😀

 7. Starcraft Brood War – Se sudau prietenii, se nasteau bisericute, se construiau strategii ingenioase si indraznete, si mai presus de orice se formau camaraderii care se extindeau mult dincolo de displayul computerului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.