Feedly – citește-ți știrile pe care le vrei într-un mod foarte ușor

By | Gânduri

Feedly este aplicația care a luat locul lui Google Reader în topul RSS reader-urilor. S-a dezoltat enorm în ultima vreme, iar eu voi discuta despre ea astăzi. M-am pornit să scriu despre această aplicație abia după ce am testat-o și pe Android. Acolo mi s-a părut genială. Se mișcă excelent, citesc lejer orice știre doresc și nu mi-a dat deloc bătăi de cap.

unaifPentru a folosi această aplicație, trebuie să te loghezi cu al tău cont de Google. Apoi, începi să bagi adresele de RSS sau doar adresele în sine acolo în casuța de căutare (vezi lupa din imaginea alăturată). Îți creezi categorii și în acest mod, știrile din România le ții într-un dosar, pe cele internaționale în altul. Îți place publicitatea? Bagi toate știrile despre respectivul domeniu într-o categorie și așa mai departe. Descarci aplicația pentru Android sau iOS și ai știrile favorite cu tine oriunde.

Pe smartphone se mișcă foarte rapid, iar surpriza a venit în momentul în care am vrut să citesc un articol întreg pe site-ul de unde l-am văzut în parte. Feedly nu îți deschide o fereastră externă, citești direct din program. De asemenea ai posibilitatea să salvezi pentru mai târziu sau să împarți cu prietenii tăi.

Nu ocupă mult spațiu, fiind accesibil și pe un smartphone cu posibilități mai mici în resurse. Are un design foarte plăcut ochiului, user-friendly și se poate spune că se aseamănă cu Flipboard. Spre deosebire însă de aplicația recent pomenită, nu ocupă spațiul ei și nu se mișcă greoi în unele momente.

Descarcă acum Feedly din magazinul Google Play sau din App Store. Îl poți încerca acum și pe desktop mergând aici.

[box]Hei! Am o nouă metodă de abonare prin e-mail. Ai încercat-o? 🙂 Găsești câmpul de abonare în subsolul acestui articol. Îți super-mulțumesc de susținere![/box]

0 Responses to " Feedly – citește-ți știrile pe care le vrei într-un mod foarte ușor "

  1. Vio says:

    O aplicatie cel putin la fel de buna din punctul meu de vedere este digg.

  2. Yamasha says:

    Sper sa se faca un client desktop bun care sa faca treaba buna, sincronizat cu feedly. Eu, pentru Windows 8, nu am gasit nimic interesant. Stau cu feeddemon, sincronizez manual treaba, adica urc folderul pe un FTP cand ma mut de pe laptop pe PC…

Leave a Reply

Your email address will not be published.