Felicitări !

Mă oameni buni, cândva într-un timp îndepărtat, un om pe nume Mark Zuckerberg s-a gândit să facă un site pentru prieteni (şi nu numai). Un website unde familiile înrudite pot vorbi, neamurile pot pune actualizări cu ce mămăligă au mâncat la prânz, un site unde X îţi spune că e în pizda lui Z şi Y vrea să vină şi el. Este acel site care a fost mai precis făcut cu scopul ca X, Y, Z să se cunoască, să vorbească, să facă un eveniment unde să se întâlnească. Nu ca voi să aveţi peste 500, 1000 de prieteni pe care nu-i cunoaşteţi şi să vorbiţi doar cu 3 dintre ăştia 1000. Până la urmă nu zic că şi eu am un număr imens de prieteni, dar curând mă apuc să şterg din ei. Până la urmă nu-i cunosc pe toţi, dar aici vine partea bună. Aceşti prieteni pot fi folosiţi ca unelte de trafic, pe scurt un link pe blog sau un link undeva unde tu ai treabă, poate fi rezolvat prin ei. Însă vedeţi voi, nu toţi ştiu de acest lucru, majoritatea folosesc Facebook fiindcă-i amuzant (îţi dai seama când eşti fumat cum vezi facebook ?), pentru că are multe jocuri ce creează obsesii, gen farmville sau mai nou cityville.

Voi sunteţi cauza pentru care (bine, poate şi eu) facebook a devenit astăzi un website cu peste 500 de milioane de utilizatori, care btw nu au nicio legătură unul cu altul. Mai sunt utilizatori care folosesc facebook pentru a-şi întreba mama din afghanistan ce mai face şi când dă următorul atac în washington.

0 responses to “Felicitări !”

  1. Eh…pentru unele persoane poate fi util.Am citit despre un tip care a ajuns celebru prin retelele de socializare,dupa ce facea reclame video la anumite produse si a ajuns sa fie angajat de cei carora le facea reclame,ajunand sa castige acum o gramada de bani.Asta poate e un exemplu la cateva milioane de oameni,dar multi au folosit sisteme precum facebook-ul in scopuri foarte “constructive”.Ai dreptate in legatura cu faptul ca nu cunoastem poate nici jumatate din prietenii la care le dam add aleatoriu pe facebook(daca le dam add fara sa ne uitam cu cine avem de-a face).Scopul facebook-ului a fost sa se cunoasca studentii dintr-un campus american,cel putin cel initial,dar a degenerat intr-o adevarata nebunie.Asa s-a intamplat cu toate…si mai urmeaza probabil altele vare vor starni la randul lor controverse in viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.