#fericireaeste

By | Atitudine

De la cel mai abstract, generalizat lucru, până la cel mai personal. Omuleţule, mi te adresez, ce-i fericirea pentru tine? Timpul cu persoana iubită? Cititul? Familia? Muzica? Prietenii? Tinereţea? Vreau să-ţi ştiu fericirea, vreau să împărţim fericire cu alţii. Hai să facem o chestiune nemaifăcută: hai să umplem internetul cu fericire!

Google-ul este plin de „fericire”, cel puţin asta aflăm la un simplu search al termenului. Definiţii, metode, cum să îţi exprimi sentimentele şi aşa mai departe. Nu doresc definiţii, nu, vreau doar să ne povestim o fericire. Una pe săptămână. Vreau să ne cunoaştem prin fericire. O fi greu? O fi uşor? Numai încercând putem afla!

Schimb de fericire! Tu îmi spui fericirea ta, eu pe a mea. Să iasă un amalgam de gusturi, iar de aici să ne cunoaştem. Hai că-i simplu. Nu ai curaj? Încep eu.

#fericireaeste momentul în care realizez un obiectiv câtuşi de mic. În acel moment mă bucur, mă bucur că am reuşit, că am putut, că am dus ceva până la capăt cu succes. Dar asta e doar o fericire. Eu o să încerc să spun câte o fericire pe săptămână. Voi reuşi oare? Este fericirea finită? Uite un experiment la care te invit să iei parte.

Să ne spunem fericirile săptămânal. Aici într-un comentariu, pe Twitter, pe Facebook, pe Google+, oriunde pe internet, dar să avem #fericireaeste la hashtag. Nu e nimic sponsorizat, e doar pura mea curiozitate.

Deci, #fericireaeste? 🙂

0 Responses to " #fericireaeste "

  1. francesca says:

    kfc

  2. Avin says:

    #fericireaeste cand ma trezesc de dimineata, imi pun melodia care ma obsedeaza si cu care m-am trezit in gand, citesc un mesaj frumos pe telefon, ma ridic din pat si zambesc – pur si simplu, ca e soare afara!

Leave a Reply

Your email address will not be published.