Fii foarte ușor la zi cu serialele favorite

By | Spuneri

Tu știi, eu știu, voi știți, noi toți știm cât de nasol este momentul când avem mai mult de zece seriale cu care ne aflăm la zi și pierdem la un moment dat șirul episoadelor văzute. Să ții cont de episoade devine greu și stresant. Până la urmă, nu ținem o condică, ne uităm relaxați la serialele favorite, dar ca să scăpăm de această întrebare: „care a fost ultimul episod pe care l-am văzut?” ne vine în ajutor un website.

seriale-tvProbabil ați auzit de el, este destul de cunoscut chiar dacă nu are cine știe ce design, vreo aplicație mobilă sau alte lucruri de genul acesta. N-am idee cine l-a conceput, dar oricum pot paria că a fost un om sau o mână de oameni cu problemele acestea. E vorba de site-ul MyEpisodes. O bază de date cu toate serialele existente și toate episoadele publicate de către ele. Design-ul nu prea e user-friendly, dar asta contează mai puțin. E relativ ușor de folosit, mai puțin partea cu adăugatul unui show TV în lista ta și apoi verificatul. Te cam bagă în ceață nițel, dar îi dai tu de cap ușor.

Iei serialul favorit, îl bagi în lista serialelor tale, bifezi sezoanele / episoadele deja urmărite și mergi la calendar sau la lista episoadelor pe care urmează să le vezi. Ai acolo în ordine cronologică următoarele episoade ce trebuie să apară, cu dată și oră. Aaa, ora ți-o poți seta pe cea a României, ca să nu te complici. Dacă nu îți convine stilul listă, poți apela la calendar. Astfel urmărești ce episod din ce serial apare pe calendar.

Cam asta e. Inutil probabil să vă spun că trebuie să vă faceți un cont. Aaa și dacă sunteți atenți, puteți observa că există un cont demo ca să vă faceți o idee înainte de toate. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.