Puterea de a te reinventa

Puterea de a te reinventa

Chiar dacă sloganul ediției online a FITS e Puterea de a crede, cred că un alt foarte bun slogan ar fi și titlul.

Ce a demonstrat FITS anul acesta, prin adaptarea în doar 67 de zile a unei ediții întregi de festival e fix asta: puterea de a te reinventa, de a te adapta, de a depăși.

Bear Grylls la puterea „noi tot ținem un festival de teatru”.

Am mai vorbit de felul în care s-au adaptat teatrele din Europa aici, unde chiar am avut ce vedea și mă bucur că avem și Festivalul de Internțional de Teatru de la Sibiu pe lista asta.

Este gratis, este complet online, este difuzat pe zi la noi, iar noaptea în reluare ca să vadă și celelalte continente.

Eu mi-am salvat Richard al III-lea pe listă. Vreau să-l văd neapărat, păcat că e într-o miercuri. M-ar fi ajutat mai mult în weekend, dar nu-i un capăt de lume.

Pentru cei care nu știți ce e FITS sau nu ați reușit să ajungeți la precedentele ediții și vreți să vă faceți o idee de la distanță, atunci intrați aici și urmăriți live-urile lor.

Sunt conferințe, dans, teatru, spectacole de lectură, programe pentru copii, film, operă sau chiar circ contemporan.

Mă bucur nespus să văd că au găsit o metodă de a ține legătura cu publicul și a rămâne în atenția lui în perioada asta, cu tot contextul nedrept ce ne înconjoară.

În date și cifre, FITS Online se desfășoară între 12 iunie și 21 iunie și are de prezentat nu mai puțin de 138 de evenimente, cu spectacole susținute de artiști din 30 de țări.

Leave a Reply

Your email address will not be published.