Fragment

By | Spuneri

–         Andi, ai văzut ştirile ?!

–         Nu omule, ce s-a mai întâmplat ?

–         Cum nu ştii mă tâmpitule ? mă tu pe ce lume trăieşti ?

–         Auzi, vrei să mă laşi dracu în durerea mea ? m-am săturat de toate căcaturile care s-au întâmplat în ultima vreme. Numai nenorociri. Nu mai aud nimic bun, s-a dus dracu tot ce era o dată.

–         Omule, un biet adolescent s-a omorât pe muzica noastră mă, pe muzica noastră în gâtu mă-sii de treabă !

–         Ce-a făcut mă ? cum dracu ?

–         Simplu, s-a certat cu prietena, ţi-a ascultat de mai multe ori versurile şi s-a aruncat de pe bloc. Happy end, nu ?

–         Mamă, îţi dai seama cum o să ne mai considere lumea şi acum mă ?

–         Da frate, suntem noii Tokio Hotel, noii My Chemical Romance, care nici măcar nu cântau emo..

–         Dar nu suntem aşa frate, adică nu înţeleg, noi trăim prin ceea ce cântâm şi vrem ca idioţii ăştia de oameni să-şi găsească liniştea, calmul în pula mea, nu moartea..

Mă depăşise total acţiunea din lumea în care trăiam. Nu mai puteam. Aer nu mai aveam, urechi nu mai aveam, voce nu mai aveam, cuvinte pe care nu le mai descifram. Dezastru natural pentru mine şi trupa mea, dar în special pentru mine. Timpul în care trăiam nu mai era cel cu care povestea începuse. O dragoste pierdută bătea în mine alături de sunetele primului material lansat care acum era mult pierdut în spaţiu şi timp. Nimeni nu-l mai asculta fiindcă pe atunci erau alte vremuri. Florile înfloreau primăvara, dragostea o dată cu ea, zâmbetele erau colorate şi fericirea pompa la cote maxime. Un curcubeu cu imagini plăcute, un drog continuu care te ţinea în picioare până dimineaţa şi tot aşa.

Nu spun de unde e, am zis că m-am apucat să scriu. Poate într-un viitor o să şi apară ceva. Oricum, vreo părere ?

0 Responses to " Fragment "

 1. salih says:

  Adi in lumea de azi foarte multi adolescenti nu traiesc muzica sa o simta cum e ea frumoasa ci traiesc dupa modul in care le zice acesta, si de multe ori interpretand gresit ce transmite printr-o melodie.Dar as vrea ca cineva sa faca o melodie prin care sa zica sa se duca la scoala sa invete cum sa pretuiasca lumea din jur, sa isi iubeasca familia, prietenii si etc.Poate in acest caz speram sa faca si ei ce se transmite in melodie

  • Adi says:

   De mult ori (si pentru mine, in cazul asta), versurile inseamna enorm. Eu de foarte multe ori pun versurile in fata, apoi daca si coloana sonora este de o calitate inalta, melodia e de nota 10. Asta nu inseamna ca si fac ce zice intr-o anumita melodie X, sa zicem. Eu folosesc muzica pentru a ma descarca atunci cand sunt prea trist si pentru a ma bucura cand am motive. In cazul de mai sus, este vorba de un fragment dintr-o viitoare carte ce as vrea s-o lansez. Dar mai e mult de lucru.. foarte mult.

 2. Alexander says:

  suna oarecum bine, urban style cu infuzii descriptive. Nu scrii si ceva SF? Eu prefer SF sau eventual o nuvela politista

  • Adi says:

   Am pornit pe un roman momentan, insa sa vad daca ajung sa ma ridic cu tentativa asta la un roman in toata regula. Mai am idei si de alte lucruri, dar momentan lucrez doar la asta.

 3. bucur says:

  rupti de realiate putem fi de multe ori in viata…nu ai fi singurul stai linistit :))

 4. alex n. says:

  Bafta cu scrisu ! 😀

 5. Val33ntyn says:

  Nu cred ca as face asa ceva.

 6. TED says:

  calmeaza-te ba. inseamna ca piesa voastra avea mesaj. si ca tipul avea capul lipsit de continut.

 7. Andreea says:

  îmi place. 🙂

 8. […] Trebuie să recunosc că mi-a oferit chiar şi acel impuls pentru a scrie cartea de unde vine fragmentul ăsta. O carte ce-şi desfăşoară acţiunea în mai puţin de 24 de ore şi cuprinde aventura unui […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.