Galaxy S3 Mini, de la Samsung

Pentru ca sărbătorile de iarnă să fie mai delicioase pentru adolescenții sau pasionații mai în vârstă de smartphone-uri, Samsung vine cu un model mai mic al deja celebrului Galaxy S3. În cele ce urmează voi încercă să vă conving de faptul că de banii ăștia există alte telefoane mult mai bune (400 EUR) și că nu are rost să experimentați feelingul de S3 al unui Samsung, dar la puterea mini. Așa mai bine cereți 5 minute telefonul unui prieten (bineînțeles cel care are S3) și vă faceți damblaua.

În primul rând, un mini care ajunge să aibe 4 inch deja nu mai este mini. Imaginați-vă că are atât cât are și noul iPhone 5, deci nu-i putem spune mini din punct de vedere al înfățișării. Pe ecran nu avem aceeași chestie ca la S3 — doar 233 ppi față de 305 cât are S3 (bineînțeles ecranul e mai mare acolo).

În fine, cameră de 5 mp față de cea de 8 de la un Galaxy S3 standard, procesorul micșorat și el (1 GHz dual-core față de quad-core-ul de la S3-ul mare), cu toate acestea e de apreciat faptul că cei de la Samsung s-au străduit să ofere telefonului ultimul sistem de operare Android, adică 4.1 Jelly Bean.

Nu mai intru în detalii și mai aprofundate cu specificațiile, tot ce pot să vă spun este că de 400 de euro, la un mic research făcut pe internet (nu okazii sau altele de genul), chiar pe eMag am găsit telefoane precum: Samsung Galaxy Nexus, Motorola Defy+, Samsung Galaxy S2 16GB white sau black, HTC One V și pentru doar puțin mai mult obțineți un Nokia Lumia 900. Ei? Ia mai gândiți-vă, merită Samsung Galaxy S3 Mini banii ăștia în comparație cu alte telefoane mult mai bune de avut în buzunar?

Leave a Reply

Your email address will not be published.