Gangnam Style nu are cum să fie parodiat

By | Gânduri

Pur şi simplu nu are fiindcă efectiv melodia în sine a fost primită de oameni ca o comedie pe muzică. Ei au adus-o la gradul de hit şi au facut-o virală. De fapt, dacă stau bine să mă gândesc, o mare parte din contribuţie se duce către comunitatea 9Gag şi altele de genul acesta unde se învârt cei mai mulţi oameni când caută relaxare (mai nou).

Astfel spus, melodia Gangnam Style de PSY nu poate fi parodiată sau copiată, fiindcă nu are farmec. Un viral este viral o dată, iar dacă un viral se naşte din altul, atunci asistăm la ceva unic, fiindcă eu sincer nu am mai văzut până acum aşa ceva.

Care-i motivul acestui articol? Am întâlnit întâmplător pe YouTube acest clip numit Romanian Style, care din punctul meu de vedere nu este cu nimic deosebit, nu are niciun farmec, iar versurile sunt jalnice. Cu toate acestea se apropie uşor de 30.000 de vizualizări. Până la celebrul hit însă, mai e distanţă lungă. Îl las aici să vă daţi şi voi cu părerea. Nu-i rău ce-au vrut oamenii aceştia să facă, dar după mine, e cam pierdere de timp sau prea mult timp liber.

0 Responses to " Gangnam Style nu are cum să fie parodiat "

  1. Andi says:

    Imbecilul ala incearca ”sa parodieze o parodie”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.