Gaşca Facebook @ Serbările Timişoreana Piteşti

By | Spuneri

 Simt nevoia să scriu acest articol, ca să-mi fac datoria complet cu privire la acest eveniment. L-am conceput de la bun început cu ideea de a socializa, de a pune un utilizator faţă în faţă cu fenomenul Facebook, de a vedea cu adevărat la ce e bun Facebook (sau, măcar la unul dintre lucrurile la care e bun FB-u).

M-am săturat să văd cum lumea foloseşte Facebook-ul pentru Farmville, pentru a răspunde la întrebări idioate legate de persoane pe care nu le cunosc, fără ca ei să ştie să răspundă măcar ca formă la o întrebare din oraşul natal. E puţin frustrant să vezi că sunt oameni cu potenţial pe internet care nu ştiu să folosească o reţea socială.

Ce vom face ? în primul rând vom socializa, vom vorbi puţin şi despre Facebook, vom mânca bineînţeles mici şi vom bea bere (că doar asta-i atracţia principală la astfel de evenimente, trist, dar adevărat) şi vom cânta pe “muzicile” celor de la Viţa de Vie. Este primul eveniment pe care-l organizez şi sper ca lumea să răspundă cu afirmativ din toate punctele de vedere. Voi reveni cu o opinie pe final de week-end.

Distracţie să fie, zic ! Ne întâlnim pe 15 iulie, la ora 20:00 în faţă la Casa Cărţii! !

0 Responses to " Gaşca Facebook @ Serbările Timişoreana Piteşti "

 1. annitu says:

  Bună idee :x:-bd

 2. om suparat says:

  mno, numai cei cu facebook participa? 🙁

  • Adi says:

   Nu neaparat, poate veni oricine. Insa majoritatea sunt pe Facebook si de aici a venit numele de “Gasca Facebook”. Te astept la ora 20:00 in fata la Casa Cartii !

 3. […] la evenimente de genul). A fost o întâlnire a oamenilor de pe Facebook la un concert cu ocaziaSerbărilor Timişoreana la Piteşti. Aşadar, primul eveniment organizat de mine în social […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.