Gata, nu mai vreau Bucureşti !

Am ajuns acasă fraţilor, am ajuns şi eu..mort de obosit cu un somn dement în mine. Scriu cu ochii-n gură acum, dar sincer, fară să par prea sentimental, scriu pentru voi şi pentru mine ca să scap de grija asta să nu o las pentru mâine dimineaţă sau în altă perioadă a zilei de mâine. La Bucureşti a fost ok, însă nu pot să-mi scot din cap faptul că avem o capitală mai mult decât urâtă – e oribilă. Mai ales pe vreme ploioasă, noaptea parcă mai e ceva că sunt foarte multe lumini şi aglomeraţie, dar ziua este un dezastru natural, un oraș luat de tsunami și trecut prin mii de cutremure.

La concurs, lucrurile au decurs ok, pentru rezultate, vă rog să mă contactaţi pe privat. Nu pun rezultatele pe blog şi nu am să le pun niciodată. Sunt şi acum şi voi fi cred şi pe viitor mirat de anunţurile frumoase de gen “execut puturi de mică şi mare adâncime” sau “cumpărăm păr” şi asa mai departe. Sunt frumoase şi amuzante, merită să te uiti pe ele la ridicarea moralului. De altfel, afişele cu “toamna manelelor” din nou fac senzaţie în Bucureşti. Sala “Rapid” a rămas cum a rămas, lumina la toaletă ar mai trebui modificată, adică credeţi-mă să nu vezi când îţi faci nevoile, e foarte rău. De asemenea nu am să uit ţinuta de colonel ar armatei engleze pe care a purtat-o arbitrul federal de la concurs, cu nişte cizme de piele până la genunchi. Nu am reuşit să prind o poză cu el, păcat. Pozele apar mâine (5 octombrie) când am timp, pe Flickr!

0 responses to “Gata, nu mai vreau Bucureşti !”

 1. si tu ai dat de anuturile cu cumpar par si execut puturi , cred ca sunt prin tot orasul

 2. :)) mie imi place in Bucuresti…da mergi si tu in centru la piata Romana, la Piata Universitatii…Piata Victoria..nu tocmai in Giulesti la Podul Grand sau unde dracu ai fost.
  Oricum e mai bine decat la unguri =))

 3. @ Lucas : Am fost si prin centru, am fost si pe la Cotroceni, am fost si in Giulesti … eh.. sunt peste tot, pe fiecare stalp.. 😉

 4. :)) , nu cred ca ai vazut chiar tot bucurestiul, fiindca , exista si parti , bune, putine, dar sunt, crede-ma , stiu . Si frate, mai lasati-ma , cu ungurii, ca e curat, ca nu stiu ce , e adevarat, chiar e curat, pe la ei, dar sa ne la se in pace, ungaria e mai la stanga, daca itelegeti.
  .-= Andrei wzk a scris pe blog : Cersetori , Si Navetesti =-.

 5. bravo haus :)) ……………..

  ——————-
  faina tema asta , dar scoate textul de sub adispune , e naspa 🙁 … mov ? nu se potriveste , scoatel sau modificai culoarea ..

 6. Italia U20 – Ungaria U20 2-3 > ungurii in semifinale la CM U20. Romania se uita la TV. 🙁

  Letonia U21 – Romania U21 5-1 > romanii se vor uita si la Euro 2011 la TV… 🙁
  .-= Marian a scris pe blog : Mi-e ruşine =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.