S02E10 / Ghid de vacanță

By | Podcast

ghid de vacanta

Prieteni, iată că am ajuns și la final.

La finalul primei părți al celui de-al doilea sezon, prieteni. Să fim serioși, doar nu credeați că scăpați de mine așa, pur și simplu.

Așadar, episodul 10 e despre vacanță. A venit vara, ne gândim să plecăm și noi pe unde se poate, mai ales că cea trecută știm cu toții că n-a fost una în tocmai prietenoasă. Cel puțin nu cu toți.

Așadar, ne uităm la buget, ne facem bagajele, dar nu înainte să urmărim starea epidemiei de coronavirus în acest moment în lume.

Încă sunt țări care sunt marcate cu galben sau roșu, în care trebuie să stai în carantină 10 zile sau pentru care trebuie să completezi diferite documente pentru acces.

Vorbim lejer despre toate astea, dar nu înainte să facem o mică incursiune prin lumea politică care a-nceput să folosească această armă intitulată, – „fake news” – ori de câte ori simte potențialul de profit la capital politic sau e vorba de un subiect sensibil pentru populație.

Mai precis, vorbim un pic și despre situația PNRR cu care UE vrea să relanseze societatea lovită de pandemie și jocul politic din jurul său.

E o perioadă de tranziție, în care multe chestiuni pe care odinioară le știam, acum capătă noi forme. Și e bine să trecem de perioada asta cu atenție, dar mai ales cu bine.

Linkuri utile:

  • Aici verifici starea țărilor în perioada asta dubioasă și îți poți face traseul;
  • Aici sau pe oricare alt site al companiilor de zbor, poți completa formulare necesare;
  • Aici completezi chestionarul de întoarcere în țară;
  • Aici completezi formularul de intrare în Grecia;

Întregul episod se poate asculta cu un play mai jos sau pe una din platformele următoare:

Dacă ți-a plăcut episodul, nu uita să dai și tu un follow pe Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts sau Deezer sau unde asculți tu. Mă ajută mult să pot continua treaba asta. 🙂

Și dacă ai idei de subiecte sau vrei să vorbești ceva mega-important la podcast, scrie-mi la hello@adii.ro

Ne reauzim din septembrie cu partea a II-a a sezonului doi. Până atunci, vacanță plăcută și să fie relaxare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.