GOG pentru talent

După ce în urmă cu aproximativ două sau trei săptămâni v-am spus pe cine susţin oficial la Românii au Talent în acest sezon, a venit momentul să vă sar în faţă cu un reminder. Aşa cum probabil bine ştiţi, mâine este marea finală a sezonului din acest show. Pretendenţii la marele premiu sunt buni şi nici nu mă mai gândesc la cât de bine pregătiţi sunt pentru mâine.

Cristian Gog m-a impresionat încă de la preselecţii, pe atunci nu ştiam că este unul dintre noi, iar când spun dintre noi mă refer la bloggeri şi în general oameni care ne învârtim prin social media. Asta a fost un lucru în plus care mi-a plăcut la el, însă nu într-o măsură atât de mare încât să depăşească ceea ce ştie să facă. M-a impresionat cu talentul său, cu gândirea sa şi cu ceea ce poate să facă.

Trebuie să recunoaştem, omul este un fenomen printre noi, iar în România mentalismul nu este un lucru atât de promovat. Toate lumea îi cunoaşte pe oamenii aceştia drept “magicieni”, dar au şi ei categoriile lor, specialităţile lor prin care ne impresionează, aşa că mereu încerc să evit cuvântul ăsta şi să le spun cum se consideră (nu ştiu de ce, dar parcă magician sună a jignire pentru ei).

Vorba lungă sărăcia omului, să trecem la treabă naţiune, GOG la 1276 votaţi, încă de pe acum se poate, iar în finală vă garantez că veţi avea parte de mentalism de CALITATE. V-aţi prins că totodată Gog este şi pariul meu pentru finală.

ProTV, mâine la 20:30.

0 responses to “GOG pentru talent”

  1. oricine poate face cu acele inele pe degete, si eu pot si altii… sper sa nu mai floseasca asa ceva pe viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.