Google Sabrina, un device cu Android TV ieftin?

Google Sabrina, un device cu Android TV ieftin?

O să avem un nou device cu Android TV de la Google?

Zilele trecute, în haosul generat de toate problemele lumii, cineva de la Google și-a pierdut cumpătul și a făcut un leak la un device nou de la colosul tech.

Project Sabrina se pare că este noua încercare de Android TV & Google TV de la băieții din San Francisco, după alte proiecte trecute eșuate.

Dacă ne luăm după imagini, pare să fie vorba despre un altfel de Chromecast, numai că rulează Android TV și are telecomandă.

Sunt fan Google, am avut Chromecast 2 și acum urmează să-mi iau Chromecast 3 pentru celălalt TV din casă care nu-i smart, dar în acest moment sunt sceptic.

Zic sceptic fiindcă n-aș spune nu nici la ceea ce se pregătește acum cu Sabrina. Numai că s-ar putea să dureze ceva până se va lansa și până va ajunge în România.

Iar cu toată debandada asta la americani și ce ne-o mai aștepta, nici nu știi dacă și cum să mai ai răbdare în ziua de azi. Nu-i critic, oricum.

Aparent, băieții spun că ar fi vorba de o nouă generație de Chromecast Ultra, care nu-i altceva decât un stick de Chromecast cu rulaj 4K. Doar că ăsta din urmă n-are telecomandă.

Prin urmarea, se pune întrebarea: credeți că vom mai avea Chromecast în viitor?

Teoretic, e o facilitate foarte accesibilă ca preț pentru cei care n-au puterea financiară să-și ia un smart TV, deși hai să fim serioși, de ce n-ai face asta?

De ce ți-ai lua un LED TV și Chromecast când poți foarte bine să-ți iei un smart tv de banii ăștia?

Sabrina vine și cu Google Asisstant și afișaj video 4K al aceluiași program, prin care poți comunica cu televizorul. Are un design inedit de Android, YouTube se vede altfel (mult mai optimizat, că deh, e al lor) precum și multe alte facilități.

Așadar, rămâne de urmărit felul în care se va desfășura toată treaba asta. Google a anulat conferința sa anuală I/O din pricina coronavirusului, dar asta nu înseamnă că n-o să auzim vești despre tehnologiile lor noi anul ăsta.

V-ați lua un Google Sabrina?

Google-Sabrina

One response to “Google Sabrina, un device cu Android TV ieftin?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.