Grecia #1 – Nu pleca la drum cu stomacul plin

By | Spuneri

Fiindcă am fost plecat în Grecia, mi-am luat răspunderea să vă povestesc cât de cât care e viaţa pe acolo şi ce am cam făcut eu. Ei bine, vă povestesc aşa cu lux de amănunte ce frumos a fost acolo. Am plecat spre greci în jur de ora 20:00 cam aşa în coloană (formată dintr-un autocar şi un microbuz). În faţa microbuzului unde eram eu se afla acel autocar plin de dansatori care mergeau tot într-acolo, de fapt erau colegi de-ai mei de la cluburi de gen Bucureşti sau chiar Brăila. Toţi se instalaseră bine, numai eu aveam ceva, bine că până să ajung în Grecia, am dat de 4 ori tot ce aveam în mine, nu mi-a plăcut, dar m-am calmat după aceea. Eu de obicei nu am rău de drum, chiar deloc, asta a fost pentru prima dată când s-a întâmplat asta şi jur să nu mai mănânc sarmale sau ceva greu de digerat înainte de un drum lung, fiindcă pică urât. Am făcut cred că 1000 de opriri până la vama dintre bulgari şi greci, iar asta nu din cauza mea, aşa au simţit cei din autocar că trebuie făcut, până la urmă 18 ore de drum cu maşina, e plăcut nu ?

telefoane in thessaloniki dalea publice

Ce vreau să mai spun aşa pentru episodul ăsta, este că bulgarii au drumuri de 10.000 de ori mai proaste decât ale noastre. A trebuit să facem un ocol de 200 de km, fiindcă drumul printre munţi era impracticabil, aşa am avut ocazia să văd şi Sofia, care aşa de la mare distanţă, pare un oraş aglomerat şi ceva gen Bucureşti, dar fiindcă naţia e aşa cum e, îi pot spune că e jegos (fiindcă aşa vreau eu să-i spun). Oricum, când a fost de dus, mă simţeam aşa de “bine” încât numai de uitat pe geam îmi ardea ; era noapte nu vedea-i nimic, aşa că tot degeaba. La întoarcere am văzut şi eu lumea, fiindcă mă simţeam fresh şi era lumina afară. Ca să termin cu drumurile de la bulgari, sunt îndrăzneţe ele aşa în general, dar fooarte proaste. Bineînţeles că la vama dintre noi şi bulgari nu a fost nicio problemă, de fapt la niciuna dintre vămi nu a fost, la noi chiar s-a terminat extrem de rapid.

Mai multe ceva mai incolo…

0 Responses to " Grecia #1 – Nu pleca la drum cu stomacul plin "

 1. Myriam says:

  E naspa sa-ti fie rau pe drum.Iti strica tot tonul ala de excursie/distractie/orice alta dispozitie care sa nu fie trista.Mama mi-a zis ca nu-i bine sa mananc chestii greu de digerat cand plec la drum lung,dar de obicei nici nu mananc asa ceva pentru ca inainte sa plec undeva sunt prea nerabdatoare si-mi sare foamea.Bine ca pana la urma a fost bine.Asteptam detalii!;;)
  .-= Myriam a scris pe blog : Anxietate marcata!! =-.

 2. zozo says:

  vreau sa te vad dansand.
  .-= zozo a scris pe blog : Despre noi =-.

 3. Oana says:

  pai si?? …. rezultate nu spui 😀 ?
  si vreau sa spun ca Sofia e de 10 ori mai jegos decat Bucuresti 😉
  .-= Oana a scris pe blog : Traim in Romania!!! =-.

 4. Mihaitzaaa says:

  Mdea…ura pentru bulgari cred ca e in ADN oricarui roman, cat despre drumuri ai dreptate sunt mult mai proaste. Oricum bravo tie ca ai ajuns asa departe cu dansul incat sa pleci pe afara.
  .-= Mihaitzaaa a scris pe blog : Amadeus… =-.

 5. Aici Andrei says:

  Bai dar si tu prea de tot..sarmale inainte de drum?! 😐
  .-= Aici Andrei a scris pe blog : Ce atata Kitsch? =-.

 6. Adi says:

  @ Mihai : Am mai fost pe afara, nu e prima data. 🙂
  @ Andrei : Ce vrei ma ? asta mi-a picat in mana :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *