Hai la plajă !

By | Spuneri

Haideţi fraţilor la plajă acum cât e vremea frumoasă. Adică, sincer acum, să cazi de la 20 şi ceva de grade la 9-10 hai să zicem maxim 15 grade celsius este cam naşpa. Am mers deja până acum cu cămaşa de şcoala pe dedesubt + un pulover peste + jachetă la şcoală şi cred că de astăzi recurg şi la fular având în vedere că mă cam încearcă o răceală. Am înţeles că s-ar îndrepta vremea cam de săptămâna viitoare şi sincer nu mă aştept decât la o săptămână frumoasă, iar apoi din nou ploi, 10 grade temperatură şi din nou oameni cu cojoace pe ei. Suntem încă în luna octombrie, un 20 de grade ar fi acceptabil în perioada asta, dar nu 10.

Dacă acum este aşa, mă întreb sincer din noiembrie ce facem ?

0 Responses to " Hai la plajă ! "

 1. marales says:

  ieri mi-am luat o mare teapa de la vreme, m-am uitat pe geam si era un super soare asa ca mi-am luat doar un tricou, pana la liceu am inghetat ca un …. :))
  .-= marales a scris pe blog : Urbea cu care ma mandresc =-.

 2. Mihai says:

  Așa e la români de câțiva ani..Frig de-ți vine rău și când e să ningă, pauză…
  .-= Mihai a scris pe blog : Experiențe de client fidel =-.

 3. Haylie says:

  eu ma intreb ce om face in decembrie sau ianuarie. cel putin ce voi face eu pentru ca sunt foarte sensibila la frig. chiar daca ies echipata pana in dinti dupa 5 minute inghet si trebuie sa ma intorc in casa. (eu sjeja sunt foarte racita…nici nu pot vorbi ca lumea)

 4. Andrei wzk says:

  marales , aia e exact povestea mea :)) , la fel am patit si eu ieri , m-am uitat pe geam , am vazut soaree , nu stiu ce , nu stiu cum , si am plecat la scoala. Norocul care l-am avut a fost ca am avut la mine o camasa. so , that’s all :))
  .-= Andrei wzk a scris pe blog : Genti uriase , moda si fite =-.

 5. la mine a nins :)) si cel mai frig a fost 2 grade noaptea 😀 , azi pot să zic că a fost cald … fata de ultimele 2 zile ..

 6. Marian says:

  La Cavnic (Maramures), zapada de 70 cm.
  .-= Marian a scris pe blog : Nu sunt sigur şi nici nu sper =-.

 7. Adi says:

  @ Marian : Sincer, parca am o mica pofta de zapada 😕 😛 😀 ,iarna trecuta nu am avut parte de asa ceva..

Leave a Reply

Your email address will not be published.