Hai la The Color Run! Am grijă să te premiez

The Color Run este un concept tare drăguț care mi-a atras atenția în vara aceasta. Nu mereu mi se întâmplă să am newsfeed-ul plin de oameni colorați și fericiți. Măi și când mă uit la pozele de la alergarea colorată, parcă-mi și vorbesc: „Adi, de ce nu ești aici?”

Prin urmare, am zis că-i cazul să mă colorez și cum e cam ultimul Color Run din anul acesta, ar fi păcat să nu mă împroșc cu vopsea dacă tot am posibilitatea. Și cum auzim des la spoturile de teleshopping și a devenit un clișeu nemaipomenit – „dar asta nu e tot!” – am grijă să te premiez dacă mergi și tu cu mine!

cadou-the-color-run

 

Da, exact așa. Poți câștiga o pereche de ochelari de soare, o rochie tutu, o brățară de silicon, o pereche de jambiere colorate și cinci plicuri de pudră colorată – toate acestea cu condiția să te fi înscris deja. Dacă nu ai făcut-o, mai ai timp până pe 7 septembrie s-o faci aici.

 

Altminteri înscrierile offline țin de pe 8 septembrie până pe 12 septembrie la Mall Promenada în limita locurilor disponibile.

Ce trebuie să faci ca să câștigi cele de mai sus?

Lasă un comentariu la acest articol în care să specifici de ce ai ales să mergi la The Color Run (creativitate și nebunie să fie) alături de codul unic de înregistrare primit în mailul de confirmare și un follow la contul de Instagram The Color Run. Te-aș ruga să-mi lași la câmpul website adresa către contul tău de Instagram.

Termenul limită de înscriere aici pe blog este 12 septembrie ora 18.00!

Random.org va avea grijă să ne spună cine câștigă premiul colorat, iar acesta va intra în posesia persoanei fericite înainte de eveniment, pe Kiseleff. Voi anunța rezultatele în aceeași zi la 15 minute după terminarea înscrierilor.

Câștigătoarea este LOREDANA ALBULESCU. Felicitări, premiul îl vei ridica mâine de la fața locului.

Ne vedem pe 13 septembrie, la ora 10.00 pe Kiseleff ca să vibrăm culori, da? Toate detaliile se găsesc aici.

0 responses to “Hai la The Color Run! Am grijă să te premiez”

  1. Se pun si voluntarii? :)) Pentru faptul ca este un eveniment ce nu ar trebui ratat, care este cea mai buna ocazie de a interactiona cu oameni ce sunt pozitivi, plini de viata si deschisi la nou. Si pentru ca sa ma distrez 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.