Hai să ne securizăm puţin, ok ?

 Cu riscul de a repeta ce probabil alte bloguri au mai scris, vreau să vorbim puţin despre Facebook. Reţea mare de socializare, oameni de treabă mulţi, cocalari mai puţini, voie bună, distracţie, hai să ne destrăbălăm. Eu, aş vedea Facebook-ul ca o ţară virtuală, unde există oameni şi oameni (asta include şi hoţi, pedofili etc).

Pentru a ne apăra puţin de oamenii ăştia extrem de periculoşi, care sunt atât de inteligenţi încât hoţ sau pedofil e ultimul lucru la care te gândeşti, hai să ne securizăm puţin profilul. În primul rând, hai să mergem la Setările Contului (Account Settings). Se deschide pagina cu toate belele noastre. Avem mai jos puţin, Securitatea contului şi apăsăm SCHIMBĂ.

Se deschide pagina respectivă, în primul rând bifaţi “Navigaţi Facebook într-o conexiune securizată (https)”. Acum, un idiot care e atât de inteligent şi umblă pe FB pentru alte lucruri, nu va putea intra în contul dvs. Mi-am mai rezervat opţiunile de a şti printr-un mesaj pe telefon, cine se mai autentifică pe contul meu de pe un alt calculator, de asemenea un cod secret trebuie introdus atunci când altcineva inafară de mine, vrea să se autentifice pe facebook.

Toate aceste opţiuni le găsiţi în locul spus mai sus. De ce am securizat în acest hal contul ? – fiindcă sunt o persoană care umblă des pe această reţea de socializare pentru diferite actualizări de stare, evenimente, poze, etc. Nu permit ca un individ de orice clasă să-mi accese contul după cum vrea el.

Click pe foto pentru mărire !

0 responses to “Hai să ne securizăm puţin, ok ?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.