Hai să nu fim nesimţiţi

By | Spuneri

Pentru că eşti blogger, pentru că îţi place să scrii, pentru că atunci când ai cititori, îţi place să-i hrăneşti cu articole, pentru că atunci când nu ai subiect, cauţi unul. Gata, prin aceste pentru că, presupun că aţi înţeles unde vreau să lovesc. E vorba despre acei bloggeri care scriu chiar orice din viaţă, gen vă dau un exemplu : “eram în bancă, când a venit mă-sa lui X la şcoală şi a aflat aia că fiisu are absenţe şi note proaste şi s-a certat mă-sa cu el şi cu profa şi s-au înjurat şi s-au făcut de căcat acolo etc etc” . Buuun, dar probabil că ăla sau mă-sa nu voiau ca întreg internetul, mă rog, nu chiar întreg internetul, dar cititorii blogului tău să afle povestea lor, nu?

Adică suntem bloggeri, cu toţii vrem ceva nou, cu toţii vrem să fim plini de idei originale care să atragă şi mai mult cititorul de blog, care să-l facă să-i placă blogul; dar hai să căutam cancan.

Sincer, la ora asta, nu ştiu câţi sunt cei cărora timpul și-l petrec și pe blogul meu şi nu comentează doar ca să se afle în treabă (a se înțelege „pe interes”), dar asta nu mai contează, de fapt o altă problemă mă preocupă pe mine. Ar trebui să fim mai rezervaţi în ceea ce scriem, nu putem pune pe bucata noastră de net chiar orice lucru din viaţă, mai ales dacă această chestiune implică şi alţi oameni, care probabil nu sunt aşa “darnici” ca noi.

Trebuie să ne alegem subiectele, fiindcă ce e drept, cancan găsim peste tot, dar noi ca bloggeri nu ne permitem un nivel atât de jos. Doar unele teme pot atrage cititorul, doar unele îl pot face pe cititor sau un anumit vizitator să le citească și îl impresioneze.

Nu mulţi vor să ajungă vedete pe net peste noapte, nu? (ironic.. )

0 Responses to " Hai să nu fim nesimţiţi "

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Adrian-Marian. Adrian-Marian said: Hai să nu fim nesimţiţi http://goo.gl/fb/lXlUX […]

 2. nu sunt chiar de acord. adica…nu asta inseamna blog personal ? poti povesti orice din viata de zi cu zi, cred. ma rog, nu e frumos sa povestesti chestii stanjenitoare despre altii, dar nici imoral nu e.
  .-= Nu mă numesc Vasile. a scris pe blog : 5 mai, ziua barbatului =-.

 3. ionut says:

  Atata timp cat ei (cei la care faci referire) nu divulga identitatea persoanelor ce au contact cu ei, nu mi se pare foarte grav. Intr-adevar, degradant este lipsa lor de originalitate si in dorinta de a avea cititori publica orice tip de articol. Ma rog…fiecare are libertatea asigurata prin Constitutie de asi forma o opinie si de a o impartasi cui, cand, unde si cum vrea.
  .-= ionut a scris pe blog : Televiziunile romanesti m-au socat. =-.

 4. zozo says:

  Pai pentru ce-i blog personal? Nu sa scriu ce ma taie capul?cui nu-i place sa nu se uite.
  .-= zozo a scris pe blog : O ma ga si…cealalta =-.

 5. Stiu,ai dreptate.Dar gandeste-te ca fiecare e liber sa scrie ce vrea.Daca ma apuc sa scriu despre orice tampenie care imi trece prin minte foarte probabil,in scurt timp nu mai ma va citi nimeni.E alegerea fiecaruia si riscul bineinteles,si-l asuma fiecare.
  .-= Andreihappyday a scris pe blog : Pic si Poc =-.

 6. Myriam says:

  Mie nu-mi plac cei care ataca pe blog anumite persoane din anturajul lor profitand de anonimatul pe care ti-l ofera mediul online ca sa zica chestii urite despre cei pe care poarta pica.Daca se fac trimiteri la viata de zi cu zi…nu-i mare chestie,dar nu sa-ti povestesti viata secunda cu secunda unor oameni carora poate nici nu le pasa asa mult ce scrii pe acolo.Aia se numeste jurnal.Blogul e un loc de ganduri,opinii si debitatii,nu jurnal,pentru ca nu stii cine ar putea sa dea peste viata ta.Si atunci n-ar iesi bine:-S
  .-= Myriam a scris pe blog : Last post.Reloaded. =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.