Hai să te fac o FIFA 15 la #BLP6!

By | La aer liber

#BLP6 Poster

Chiar nu vreau să bat câmpii aiurea, așa că voi scrie cât mai concis posibil.

Sâmbătă, de la ora 10.00 (trebuie să fii matinal, nenică), la Impact Hub (uite aici unde se află), se întâmplă Bloggers Lan Party 6 (6 de la a VI-a ediție).

Adicătelea, o serie de bloggeri iscusiți (16 la număr), se adună într-un suflet pentru a-și provoca cititorii la patru jocuri faine: FIFA 15 pe PS3, Team Fortress 2 și DOTA 2 pe PC și Solitaire Arena.

Ideea principală este să ne simțim bine, să ne petrecem ziua de sâmbătă fără culori politice, religioase sau altcumva. Să fie gaming!

Nu pot însă să mă simt bine dacă merg singur, așa că m-am gândit să merg însoțit cu cineva. Ce zici? Te bagi?

Am nevoie să-mi lași un comentariu în care să-mi povestești, pe scurt, cea mai tare experiență de gaming pe care ai avut-o. De asemenea, la adress, lasă-mi adresa către linkul tău de Facebook, iar Random.Org își va face treaba în final.

Să nu te gândești că ai nevoie de ani lumină experiență în gaming sau așa ceva. Tu te vei distra, eu mă voi distra, noi toți cei de acolo ne vom distra.

Vei auzi sunetul jocurilor în căști premium de la AV Store (eu unul abia aștept!!!), un sistem surround la PS3 ca să simți noul model de ilustrare a lumii în FIFA 15 și multe alte surprize.

Concursul se derulează până joi (13 noiembrie) la ora 18.00 în cap!

Game on, copii! Ne vedem sâmbătă, de la 10, la Impact Hub. Urmăriți hashtagul #BLP6 să vedeți câte fraguri fac. Sau câte head-uri îmi iau. 😀

Bloggers Lan Party 6 este un eveniment susținut de AV Store și MavenHut. Parteneri: AMD și Impact Hub.

0 Responses to " Hai să te fac o FIFA 15 la #BLP6! "

 1. Cozmin says:

  In perioada 2000-2001 jucam pe PC-ul scolii din satd e la mine Fifa 98. Aveam cheile cabinetului, taica-miu fiind director si in fiecare seara eram acolo cu prietenii, o sticla de Frutii Fresh de pere la 2,5L si o punga de alune vrac. Jucam la 2, unul cu mouse si unul pe tastatura, meciuri de 90 de minute si comentariile la maxim. Scorurille erau demne de meciuri de baschet – 45- 20, 50 la 39 si tot asa. Eram clasa 8a si a fost cea mai frumoasa perioada din categoria gaming.”Hello, I’m Andy Gray, welcome to today’s match…”

  • Adrian Anghel says:

   Mi-ai amintit și mie de perioada aceea. Eu eram cu FIFA 2000 pe atunci. Mergeam cu jucătorul până în careul advers, apăsam D și mingea intra la vinclu oricum ai fi tras. Dublu D și făceai foarfecă. Ce vremuri. Faină povestea, Cozmin. Ai trezit niște amintiri bune. 😀

  • Adrian Anghel says:

   Felicitări, Cosmin. Ne vedem sâmbătă la Impact Hub!

Leave a Reply

Your email address will not be published.