Hai și tu la #PortretDeFamilie 2014!

Poza de mai sus a fost realizată aseară la Academia de Biliard, pe strada Șelari nr. 14 la etaj. Cei de la dealtadata.ro s-au ocupat de frumosul decor, iar fotografia a fost realizată de Cristian Șuțu. În fotografie se zăresc frumoasele fete – Tinna, Andra, Adriana și Anca, iar undeva în centru prea slab înțeleptul subsemnatul.

Întreg proiectul este unul de suflet marca Foto Union în parteneriat cu BitDefender și este gratis. De fapt, dacă pohtiți și aveți puteți contribui prin donație la lada frumoasă și verde ce-o veți vedea acolo cu câteva jucărioare, rechizite, haine sau ce mai aveți pentru frumoșii de la Micul Prinț din Bistrița.

Se întâmplă de azi, 13 decembrie și ține până pe 19 decembrie de la 18 la 22.00 în fiecare din zilele săptămânii specificate. Primiți printurile pe loc, cu timp de așteptare de 20-30 de minute, iar o ședință foto durează 2-3 minute.

Ceea ce vă recomand eu este să treceți pe acolo cu familia sau prietenii sau și familia și prietenii și să vă faceți o amintire frumoasă, călduroasă și pufoasă (că așa pufoasă e canapeaua aia) și la anul să reveniți și să vă uitați la voi cum evoluați.

Hashtagul oficial e cel din titlul articolului. Mno, mereți că-i frumos și în spiritul contextului actual! 😀

 

0 responses to “Hai și tu la #PortretDeFamilie 2014!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.