EXCLUSIV: Hush Fest ediția a II-a nu va fi în 2013!

afis-hushfestAvând în vedere felurile în care presa aleargă după senzațional și după cum se fură pe aici prin preajmă, am vrut totuși să mă asigur că înainte de toți a mai fost cineva. Astfel, am realizat nici un interviu, nici un altfel de astfel de lucru (cât de complex sună). Într-un fel, lucrul acesta îl poate afla orice om din Pitești și din afara lui, rocker sau nu. Prin urmare, am mers pe pagina de Facebook a clubului Hush Pitești și am scris un mesaj-roman prin care am încercat pe cât posibil să aflu cât mai multe despre acest festival de rock căruia i-ar urma ediția a II-a.

Pe cât de cuprinzător a fost mesajul meu tip roman, pe atât de mic și sec a venit răspunsul. Recunosc că mă așteptam totuși să mi se răspundă măcar la una dintre întrebări mai detaliat, dar se pare că oficialul Hush care mi-a răspuns s-a rezumat doar la o propoziție. Vă las în două citate discuția pe care am purtat-o pe Facebook cu cei de la Hush:

Bună ziua,

Numele meu este Adrian Anghel și sunt blogger la AdiSpune.Ro. Vă trimit acest mesaj cu scopul de a căpăta câteva informații cu privire la festivalul Hush Fest ce a avut prima ediție în 2011. Menționez că v-am trimis ieri și un e-mail la adresa office@clubhush.ro, dar nu am primit până acum un răspuns. Doresc să scriu un articol cu privire la viitoare informații despre Hush Fest ediția a II-a, dacă va mai avea loc, deși sunt ferm convins că este necesară pentru orașul nostru. Prin urmare, aș dori să aflu câteva informații cu privire la:

Va mai avea loc o a II-a ediție Hush Fest?
Dacă da, în ce perioadă și dacă v-ați gândit la un loc de organizare, care ar fi acesta?
Mizați mai mult pe trupe locale în această a II-a ediție? (dacă se va organiza)
Cu ce ne veți surprinde la această a II-a ediție? (dacă se va organiza)

Aș dori să știu și cine îmi răspunde pentru a putea publica pe blog aceste informații și a garanta veridicitatea acestora. Vă mai spun că sunt, pe de altă parte, rocker și am participat la prima ediție și mi-a plăcut formatul. Vă aștept informațiile într-un viitor răspuns pe mail sau aici. De asemenea, sper că îmi dați voie să public informațiile pe blog, dat fiind faptul că este în interesul mai multor prieteni și vizitatori ai blogului meu.

Vă mulțumesc enorm pentru colaborare,
Adrian Anghel

La o zi și ceva după ce i-am contactat vine și răspunsul:

Club Hush Pitesti

Salutare!Anul acesta nu cred ca exista sanse din pacate.

Recunosc că sunt un fan al clubului Hush. Nu pot să spun că merg regulat, mai ales acum cu examenele și tratamentul de lungă durată pe care îl iau. Însă verile merg destul de des, în special la show-urile de stand-up pe care aceștia le organizează. Acest răspuns mi-a cam dat raționamentul peste cap. Da, nu sunt eu cine știe ce jurnalist, nu sunt cine știe ce persoană publică sau mare blogger în Argeș, dar consider că un răspuns mai detaliat meritam și eu în primul rând ca admirator al festivalului, rocker și susținător al clubului Hush.

Pot spune că mă mulțumesc și cu atât. Am întrebat dacă se poate mai detaliat, aștept răspuns și odată ce-l voi primi, vi-l voi aduce la cunoștință. Eu cred că am procedat destul de bine având în vedere că, înainte de toate, ca fan este datoria mea să mă interesez dacă un oficial n-o face în presă. Cam înconjurat de incertitudine acest răspuns, de asemenea. Eu totuși sper că, dacă nu anul acesta, următorul să avem ediția a II-a, că prima a fost faină, chiar dacă fără prea multă lume. #asaincepe

Vă las acum cu impresia mea de la prima ediție din 2011.

Later edit: Hush Fest organizează un festival în toamnă. Ce fel de festival? Unde? Când exact în toamnă? Am fost rugat să rămână surpriză, de fapt, nu mi s-au mai dat și alte informații. Stați pe fază.

0 responses to “EXCLUSIV: Hush Fest ediția a II-a nu va fi în 2013!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.