Ideile sunt răsplătite

By | Spuneri

Cel puţin cele de milioane. În dimineata asta la cafea, am dat peste o ştire interesantă. Un copil, pe numele său Nick D’Aloisio, este pe punctul de a deveni milionar. Cum ? – acesta se pare că a creat o aplicaţie destul de banală, pentru iPhone. Aplicaţia respectivă se pare că condensează orice pagină mare web în doar câteva idei. Ceva în genul WP Touch pentru WordPress, dacă mă înţelegeţi. Este aplicaţia care îţi transformă designul blogului într-unul care să încapă perfect pe un smart phone.

Nu am iPhone, aşadar nu ştiu dacă mai există astfel de aplicaţii. Eu sunt de părere că ideea puştiului nu e rea, dar sunt dezamăgit că totuşi aflu că o astfel de aplicaţie lipsea în AppStore-ul celor de la iPhone. Am rămas mască să văd cum a fost primit de al 11-lea cel mai bogat om al lumii şi cum l-a cunoscut pe şeful designerilor de la Apple.

Bravo lui pentru ideea aceasta care iată l-a dus în topul aplicaţiilor pentru iPhone în săptămâna precedentă. Momentan aplicaţia este gratuită, dar se pare că în viitor se urmăreşte trecerea acesteia printre cele contra cost. Bucuraţi-vă de ea cât de free şi aplauze pentru acest băiat.

foto

0 Responses to " Ideile sunt răsplătite "

  1. Bucur says:

    foarte bine pentru el,daca se pricepe excelent.

  2. Adri says:

    Daca o tine tot asa o sa ajunga mare om.

  3. Marian says:

    Asta este bravo pustiului =D>

Leave a Reply

Your email address will not be published.