Imaginea în social media contează, în special dacă eşti un brand recunoscut

Titlul acestui articol vine ca o definiţie pe care toţi oamenii declaraţi ai fenomenului o cunosc şi o pun în practică. Ei bine, dacă imaginea contează şi o ajuţi să se formeze într-un mod plăcut ochiului şi sentimentului consumatorului, de ce să nu ai grijă de ea şi când alţii vor să-şi bată joc?

Luăm cazul Jupiter City. Oamenii sunt foarte ok pe parte de interacţiune online. Se implică cât se poate de mult pe pagina de Facebook şi pornesc diferite concursuri tematice care ţin conectată audienţa. Însă, să ne uităm la “ei” şi pe alte reţele sociale, înafară de Facebook:

  • Pagină de Google+ pauză. Nu se obosesc deşi sunt un centru comercial, iar orice check-in contează, ori mai bine spus locaţia alăturată paginii în căutările Google (vezi imaginea alăturată). jupiter
  • Deşi pagina lor de Twitter apare în căutări, aceasta are doar 28 de urmăritori şi în pricina faptului că sunt o influenţă locală, ezită să fie o prezenţă constantă pe această platformă. Hashtagul #pitesti e foarte folositor.

Iar ca să fie treaba-treabă, n-ar trebui să-i doară faptul că un bot se joacă pe numele lor? Cum se afişează aici:

Nu sunt expert social media, la modul că nu am niciun certificat (dacă există vreunul) care să ateste acest fapt, însă am mai bine de 6 ani de experienţă online, cărţi citite şi sfaturi de la persoane mult mai pricepute decât mine. Nu aruncaţi cu roşii, faceţi ceva pentru a creşte producţia lor şi a le crea o imagine cât mai frumoasă!

0 responses to “Imaginea în social media contează, în special dacă eşti un brand recunoscut”

  1. Probabil ca si-au facut contul pe twitter si au fost foarte fericiti la inceput cand probabil se ocupau de el dupa care l-au abandonat. E greu sa nu ai pe cineva pasionat de social media intr-o companie care sa se ocupe strict de comunicarea online mai ales ca in ultimul timp online-ul inseamna foarte mult pentru orice companie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.