Împart chiria cu niște gândaci

By | Gânduri

Salut! Sunt eu, Gregor Samsa, reîncarnat printre betoanele capitalei României, iar de data asta nu sunt singur.

Mulțumită eforturilor financiare realizate de anterioara putere politică ce a împărțit primăriile Bucureștiului, împreună cu primăria generală, dar și a tărăgănărilor și lipsei acute de bani pe care actuala putere o poartă ca pe-o povară, iată că m-am înmulțit, iar acum sunt patron.

Ofer bed & breakfast pentru o sumedenie de confrați ce mișună ziua și noaptea din locuri, recunosc, ce mă depășesc până și pe mine.

Am localizat sursa de proveniență. E aceeași ca de fiecare dată. O conductă ruginită prietenă cu cea de la rețeaua principală. Pe lângă asta, aș mai învinovăți, știindu-mi confrații, ghena de gunoi.

Deh, la noi în sector această perioadă e una de belșug, s-ar spune. Abia acum s-o declarat stare de alertă din pricina tonelor de gunoi ce zac pe străzi și la colțurile de bloc.

Și n-ați văzut spatele acestora, că e mai rău ca fața.

Prin urmare, dacă tot se fac comparații cu anii precedenți, țin să menționez că n-am avut atât de mulți chiriași în vara precedentului an. De fapt, în tot anul.

Vara asta au reușit să depășească cu mult norma și procentul.

De aceea, eu, Gregor Samsa țin să mulțumesc administrației acestui sector, cât și a orașului, dar și administrațiilor anterioare pentru climatul minunat ce ne-au ajutat să ne înmulțim și să trăim mult și îndestulat.

Și garantăm, doar că n-avem posibilitatea, votul nostru pentru viitoarele alegeri. Așa să ne ajute Kafka!

impart chiria cu gandaci

Leave a Reply

Your email address will not be published.