În atenția oamenilor care iubesc să călătorească!

By | Gânduri

Eu voi fi cât se poate de scurt în introducere.

Îmi place la nebunie să călătoresc. Îmi place să văd lumea, să experimentez din alte culturi, să cunosc alte nații, să fotografiez de pe unde mă duc și apoi să povestesc cu voi. E o parte din mine la care țin tare mult.

Zilele trecute am primit un comunicat de presa tare interesant pe care-l vom discuta pe scurt, pe părți.

Să începem.

eSKY.ro, comunitatea online a călătorilor inteligenți, lansează cel mai performant și avantajos program de afiliere din piața românească de turism. eSKY Linker introduce în premieră funcții complexe, precum acordarea de comisioane generoase pentru orice tip de rezervare intermediată, fie că e vorba de bilete de avion, hotel sau asigurări de călătorie. Alte instrumente unice în online-ul româneasc sunt motorul de căutare mixt (pentru bilete de avion și hoteluri) și motorul de căutare de tip White Label. Programul garantează control și libertate 100% în gestionarea și personalizarea propriilor campanii. 

Trebuie să recunosc că până la acest moment nu am mai lucrat cu un site de afiliere pe travelling. Îmi place tare mult să călătoresc și v-am tot spus despre locuri pe unde am fost, dar nu m-am gândit niciodată să iau în serios asta. Uite că acum chiar vreau.

Prin eSKY Linker, deținătorii de proiecte online, fie că e vorba de site-uri, blog-uri sau agenții de turism non-IATA (International Air Transport Association), obțin acces gratuit la cea mai variată ofertă: peste 650 de companii aeriene și 451.000 de hoteluri. Astfel, vizitatorii sunt direcționați către soluția de călătorie potrivită lor, conversia fiind garantată.

Mno, nu știu cum să vă zic, dar nu vă puteți plânge că nu aveți de unde alege. 😀

Pentru fiecare tranzacție intermediată, publisher-ii online sunt răsplătiți prin comisioane avantajoase în regim Pay per Sale, calculate automat, procentual în euro. Valoarea acestora variază de la 20% la 40% pentru biletele de avion, 50% pentru rezervările hoteliere și 5% pentru asigurările de călătorie, cu posibilitatea de cumulare, în cazul rezervărilor mixte. Partenerii au, astfel, libertatea de a-și crea propria strategie de vânzare, fără target de vânzări impus sau alte restricții.

De asemenea, eSKY Linker pune la dispoziția partenerilor săi, gratuit, instrumente grafice nelimitate ce pot fi folosite pentru personalizarea fiecărei campanii advertoriale, specifice fiecărui proiect. Aceștia pot opta pentru motorul de căutare mixt (pentru bilete de avion și hoteluri), unic în România, motoare de căutare simple (bilete de avion sau hoteluri), bannere (simple, mixte, cu tarife, fără tarife, generale, cu destinații specifice), link-uri monitorizate prin coduri personalizate pentru fiecare partener (sute de mii de pagini și link-uri www.eSKY.ro pentru destinații și hoteluri din întreaga lume). În plus, eSKY.ro răsplătește consecvența și rezultatele foarte bune oferind partenerilor VIP ai programului acces în premieră în România la servicii Premium, cum e motorul de căutare de tip White Label.

Da, chiar sunt intrigat de acest nou program de afiliere de la eSky.Ro și mai mult ca sigur îl voi încerca. Pe lângă asta, partea importantă este că noi, românii, avem niște bloggeri foarte buni pe travelling, iar ceea ce a făcut eSky.Ro a fost să le dea o uriașă mână de ajutor.

De admirat.

La Webstock 2014, blogul eSky.Ro a câștigat locul I la corporate blogging, ceea ce nu-i de aici de colo. Adicătelea prezintă pe scurt seriozitatea lor în ceea ce fac. Oamenii sunt foarte dedicați.

În încheiere, vă las cu o informație importantă și câteva cuvinte despre ei.

Festivitatea de lansare a programului eSKY Linker va avea loc miercuri, 15 octombrie, de la ora 09:00, în cadrul evenimentului eTravel Conference, la Crowne Plaza Hotel din București. Cu această ocazie, eSKY.ro pregătește invitaților săi surprize și premii pe măsură.

—————–

www.eSKY.ro este una dintre cele mai mai puternice agenții de turism din România, cu vânzare exclusiv online, membră a IATA (International Air Transport Association). Deține 28% cotă de piață, din segmentul vânzării online de bilete de avion de către agențiile de turism din România. Face parte din grupul multinațional eSKY Travel Search, prezent în piețele din Polonia, Bulgaria, România și Brazilia. În piața românească activează din 4 noiembrie 2009.

Prin crearea și  susținerea unei comunități online complexe, eSKY.ro încurajează o abordare inteligentă a călătoriilor. eSKY.ro este, astfel, alături de prietenii săi înainte, în timpul și după călătorie cu sfaturile, informațiile și cunoștințele de care are nevoie fiecare călător în parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.