În ce mod foloseşti blogul ?

Întrebarea mea care mi-a venit aşa peste noapte este aia din titlu, adică : “în ce mod foloseşti blogul ?”

E o întrebare la care poate răspunde oricine are blog, fiindcă am observat că apar tot felul de bloguri gen hi5, facebook sau pur şi simplu bloguri pentru descărcari de muzică, wallpapere, etc. La carte scrie că într-o definiţie mai piperată, ” cuvântul blog este prescurtarea de la weblog şi se referă la un JURNAL online creat şi postat de grupuri sau persoane individuale articolele fiind afişate în ordine cronologică “. Între ghilimele e definiţia de la sursa de mai jos, care e foarte corect spusă. Acum, că eu văd bloguri de genul celor enumerate mai sus, alea sunt jurnale online ? – nu cred având în vedere ca unele mai conţin şi materiale pornografice.

Până la urmă fiecare are spaţiul lui de net, cumpărat sau free şi face ce vrea cu el pe propriul risc, dar trebuie uneori să mai respectăm şi ordinele şi regulile chestiilor ăstora pe care noi vrem să le facem. Deci : în ce mod foloseşti blogul ? – l-ai folosi ? (dacă ţi-ai face).

0 responses to “În ce mod foloseşti blogul ?”

  1. am blog de 1 zi. (de fapt nu cred ca am facut 24 de ore) am mai avut inainte blog personal. imi facusem prieteni de prin tara, scriind, citeam si eu la randul meu la altii, eram la curent cu stirile din mai multe domenii… nici eu nu sunt de acord cu blogurile gen hi5, youtube, blabla. dar fiecare e liber sa faca ce vrea, desi incalca asa zisele reguli are “weblog-ului”.
    .-= Nu mă numesc Vasile. a scris pe blog : 1st. =-.

  2. @ Nu ma numesc Vasile : bine ai revenit in blogosfera ! 🙂 dar de ce ai cedat prima data ? 🙂

  3. ă…în modul în care îl si folosesc.
    sper sa ia cât mai mulţi aminte că trebuie să evadeze din rutină
    .-= Bianca a scris pe blog : noi? =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.