În septembrie bifez prezența la Webstock

By | La aer liber

Într-o lună și mai puțin de o săptămână mă voi afla pentru prima dată la cea mai mare conferință de social media din România – Webstock, ajunsă acum la a VII-a ediție. O spun cu atâta entuziasm, deoarece îmi doream de mult să ajung la acest „festival al internetului”, așa cum a fost poreclit.

Țin minte cum edițiile precedente urmăream evenimentul prin livestream, fiindcă nu aveam cum să ajung, dar de data aceasta voi fi prezent acolo. Este o oportunitate excelentă pentru socializare, iar asta datorită faptului că se adună toată lumea bună din online, de la bloggeri până la agenții.

Conferințele sunt foarte interesante, iar partea nefavorabilă este că nu știi cum să te împarți, fiindcă vor fi în paralel și toate se anunță a fi captivante. Pe lângă asta, se mai întâmplă o grozăvie ce se numește Webstock Awards, iar aici se premiază toate campaniile din social media din fiecare an.

În concluzie, vin oameni faini de la care ai ce învăța, iar dacă ești bloggeri sau îți propui să lucrezi în advertising sau și mai specializat, pe parte de online, atunci nu trebuie să ratezi acest eveniment.

Și ca să pun cireașa pe tort, dacă ești blogger, ai acces gratuit la eveniment. Tot ceea ce trebuie să faci este să soliciți o invitație de aici.

Acum, clasica întrebare: cu cine mă zăresc acolo? Hai că de data asta trebuie să fiți mulți. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.