Încât 11 a 11-a n-a adus sfârşitul…

By | Spuneri

… putem liniştiţi să ne vedem de treabă până la următoarea dată cu “cap de mort” în calendar. Încep să-mi placă toate dezbaterile ăstea de la TV şi de la radio şi de pe internet şi mai ales cele cu tentă amuzanto-ştiinţifică de pe Facebook. Tot curg dăţile în care sfârşitul va veni, în care schimbarea va veni, dar nimeni nu vede că mai întâi ceva trebuie schimbat la cap (iar aia nu-i freza).

De la un timp am tot început să cred că trăiesc într-o lume de labili psihici. Nu pot să cred cum fiecare crede în ceva, nu crede în ceva, face altceva şi aşa mai departe. Ce nu mai pot să cred este uşurinţa cu care o ştire vine la televizor şi spune că “maine la ora X va fi sfârşitul”, aşa într-o frază de genul ăsta ca şi cum cu siguranţă se va petrece ceva, dar nimeni nu ia nicio atitudine în privinţa asta.

Mi-am imaginat un scenariu într-o zi când afară soarele stătea printre nori, m-am gândit eu aşa : ce frumos ar fi dacă într-o zi ar veni sfârşitul şi noi toţi ne-am plimba câinele, am merge la magazin după cola, ne-am înjura cu şeful, am mai lua un 4 la şcoală, iar acest sfârşit bineînţeles să fi fost anunţat cu ceva timp dinainte. Aş râde cu lacrimi atât cât aş putea, cat aş mai prinde din viaţă. Să văd cum toţi rămân uimiţi şi văd cum vine uraganul şi zic : “oaaaa să-mi bag p##a, chiar vine…”

Acum, până la anu pe 21 decembrie sau cât o fi, că parcă atunci s-a stabilit, hai să încercăm să fim sanătoşi, să ne dezvoltăm ce ştim că avem de dezvoltat şi să renunţăm la prostie.

foto

0 Responses to " Încât 11 a 11-a n-a adus sfârşitul… "

 1. Bogdan says:

  apocalipsa face misto de noi. e clara treaba. 😀
  pasiunea unora pentru asa ceva, in schimb, ma sperie mai tare ca apocalipsa in sine. pur si simplu nu intele de ce si-ar dori cineva sa vina sfarsitul peste el

 2. Alex N. says:

  vine pe 12.12.2012 ora 12:12 🙂 ultimul an in care vine apocalipsa…

 3. mvphotomag says:

  Am scapat anul asta :))
  Mai avem 12.12.2012 atat , apoi ne luam adio :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *