Incredibil, ne-am schimbat

o cafeluţă

Pentru că toţi în perioada asta schimbă designul blogului, aduc tot felul de porcării pe blog ca să aducă mai mult spiritul Crăciunului în inimile cititorilor, m-am decis şi eu să schimb designul blogului. Absolut, sunt de acord cu voi 100% că precedentul era de 3.000 de ori mai bun şi frumos, doar era marca WooThemes, însă eu am decis să schimb la ceva mai aerisit, ceva ce pune bază mai mult pe scris şi nu pe design. Trebuie să recunosc că am rămas înnebunit după designurile de la WooThemes şi mă rog, alte site-uri de specialitate care îşi bagă imaginaţia în template-uri de mare calitate pentru bloguri de WordPress. Însă cum acelea costă, am preferat să mă rezum la ceva simplu, nu foarte sofisticat, care îmi permite un meniu sus, un logo personalizat şi un sidebar care poate fi modificat cum vrei tu.

Adică toată thema asta în sine e foarte uşor de modificat, numai că nu vreau eu să-mi bat acum capul cu ea. Credeţi-mă, sunt în vacanţa de iarna, iar lupta cu tradusul themelor, upgrade la pluginuri..mai ştiu eu ce pentru blog, e ultimul lucru ce-mi trece prin cap. Abia ce am actualizat wordpressul la 2.9 ca să văd cum e. Nu ştiu dacă ne mai auzim până în ziua de 25 decembrie 2009, aşa că eu vă urez de pe acum Sărbători Fericite, un Crăciun fericit şi tot ce vă doriţi voi !!

0 responses to “Incredibil, ne-am schimbat”

  1. @ Mitian : Initial in articol asa am scris, dar am crezut ca mai sunt unii care vor comenta. Oricum, bine punctat ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.