Infografic: noile dimensiuni ale imaginilor în social media

Infografic: noile dimensiuni ale imaginilor în social media

Nu cred că mai țineți minte, dar v-am promis într-unul din articolele săptămânale de social media, că în momentul când voi pune mâna pe ceva stabilit legat de noile dimensiuni ale imaginilor în social media, vă voi da.

Mai ales că Facebook are un design nou pe cale de a fi implementat tuturor. Dacă lucrezi în social media, e întotdeauna bine să fii up-to-date. Ca să nu lucrezi o imagine aiuea sau s-o trimiți în creație cu dimensiunile nasoale.

Prin urmare, am găsit acest infografic de la Agency Analytics care fix asta prezintă: absolut toate noile dimensiuni de imagini (și nu numai) de folosit în SM.

Legat de Facebook, veți observa niște modificări precum:

  • coverul de pagină conține acum o zonă de „safe information” puțin mai complicată, cel puțin pe profil din pricina poziționării pozei de profil – pe pagini e mai ușor, iconul de poză vine undeva în stânga jos și mușcă 2 pixeli din cover (dar e o zonă moartă, oricum)
  • deși bine cunoscutele image posts încă se mai folosesc la dimensiuni pătrate, Facebook recomandă 1200x630px de aici înainte
  • -10 pixeli la poza de profil (e o glumă, really)

Toate informațiile se găsesc în imaginea de mai jos care aparține de Agency Analytics (click dreapta, open image in new tab).

Leave a Reply

Your email address will not be published.