Instagramări de pus în ramă

By | Spuneri

Astăzi am fost plăcut surprins de către colegii de la Foto Jugănaru. Ei știu că-mi place fotografia și-mi place să imortalizez clipele frumoase din viața mea. De altfel ei mai știu despre mine că folosesc Instagramul la greu și urc acolo toate momentele surprinse instant, de aceea s-au gândit  că ar fi foarte frumos să-mi ofere unul dintre acele momente pe foaie fotografică.

Tot aud în ziua de azi că printul în fotografie nu mai merge, că toată lumea s-a digitalizat și-și păstrează pozele pe diferite device-uri. Eu-s mai „old school” de felul meu și sunt sigur că nu-s singurul. Când am primit pe foaie fotografică răsăritul, așa cum s-a văzut la In Transylvania, am simțit cum mi s-a umplut sufletul de fericire. Nu-s cine știe ce fotograf, dar pe loc mi-a venit o idee: ce-ar fi să fac câte un album, anual, cu cele mai importante momente Instragramate din anul respectiv?

Un album frumușel cu poze în stil „polaroid picture frame” cred că s-ar vedea grozav. Ok, poate sună nițel hipsteresc, dar zău că-mi place tare!

Bineînțeles că felul în care îmi voi duce ideea la bun sfârșit va fi tot prin ei și-mi va fi chiar lejer, iar asta fiindcă au laborator online. Cum eu nu-mi trec prin filtre pozele, mi-e ușor să le trimit la rezoluția lor mare de pe telefon și să le printez. Oricum ce trece prin filtru Instagram, nu-i nicio problemă, se pot printa.

Ia să vedem, se mai bagă cineva cu mine la ideea asta? Ne întrecem în albume cu „instagramări”? 😀

0 Responses to " Instagramări de pus în ramă "

  1. Printstafoto says:

    Vrem sa sti ca pe printstafoto.ro poti avea fotografiile tale de pe instagram la tine acasa, puse intr-o rama facuta cu dragoste la Sibiu.

    Deci poti avea la propriu “Instagramări de pus în ramă” 🙂

    O zi faina,
    Printstafoto

Leave a Reply

Your email address will not be published.