Într-un final acasă

M-am întors de la Bacău, a fost super fain acolo. Distracţie, muncă, nopţi cu macao şi poker, prea tare. După cantonamentul ăsta urmează acum concursuri, concursuri şi din nou concursuri. Antrenamente am făcut cu Ema Parnescu şi Luminiţa Ileş pentru cunoscători, la Colegiul Ferdinand I din Bacău. Am fost cazat la un internat din de acolo, unde camerele şi baia erau puncte culminante. Pe o uşă de la baie scria “livada parfumată” în timp ce pe alta putea-i foarte uşor să joci un micuţ CS, la un “cover me” sau “need backup” – stând pe WC, mă întreb la ce “need backup” ?

A fost foarte fain, mai ales faza cu “sapa telescopică la un preţ special de doar un braţ de lemne”. La întoarcere în gara din Bacău, mi-a fost cântat “la mulţi ani!”, iar în tren un boschetar care până la urmă a fost luat de poliţie, ne povestea cum era el singurul împuşcat la revoluţie. Vă da-ţi seama ? A fost chiar super, adică cum să vă explic, boschetarul care cânta “la mulţi ani!” era ala de era singurul împuşcat la revoluţie şi credeţi-mă că nu ştiu cum a reuşit să intre în tren având în vedere că poliţia era în gară, bine că a dispărut la fel de repede cum a şi apărut. Ce să vă mai spun eu despre cantonamentul ăsta, a fost frumos fiindcă şi vremea a ţinut cu noi, a nins doar prima zi şi într-o noapte, în rest a fost numai soare, călduţ, perfect ! Aş dori să repet experienţa la anul, sper să se facă şi la anul fiindcă nu voi rata cu siguranţă !

Poze, filmuleţe..etc etc etc vin curând, jur !

Later edit : Dragi cititori, vă anunţ cu durere că al meu calculator s-a bulit, astfel că va trebui dus la reparat şi îmbunătăţit, dacă aşa nu vrea, atunci înlocuit. Pozele şi filmuleţul vor întârzia deci..

Later edit 2 : Mi-am reparat prostul şi am urcat câteva dintre pozele de la Bacău pe profilul meu de Facebook. Dacă vreţi să vedeţi pozele, le aveţi acolo ! 🙂

0 responses to “Într-un final acasă”

  1. Bai ia n-o mai da la intors. Vrem poze :-w.
    PS: pacat ca vineri ai fost la Bacau, atunci am fost eu la Pitesti prin carrefour, Mall + am fost sa vad Avatar :). O sa mai mergem poate ne intalnim iesim la un Cicco 🙂
    .-= Mihaita a scris pe blog : BSS: Mai uşurel, tati! =-.

  2. @Mihaita : Nu o dau la niciun intors.. 8-|
    ps : oricand, oriunde (in Pitesti) my friend ! 😀
    @ Haylie : Mersi !

Leave a Reply

Your email address will not be published.