Între 3 cuţite, e bine să zâmbeşti

By | Spuneri

Băi ce-mi place viaţa asta, e cea mai perfectă dintre toate. Pe lângă problemele principale din viaţă pe care le ai, tu mai trebuie să te confrunţi şi cu încălzirea globală, criza economică şi … 2012. Dintre toate ăstea lumea îşi vede liniştită de treabă, ceea ce mie îmi place la nebunie (şi nu.. nu fac mişto). Nu înţeleg de ce ne-am face griji pentru faptul că vom muri, fraţilor, atunci când vom muri, vom muri sigur, nu că s-ar putea.. nu acum şi mai târziu. Atunci ţi-a picat piatra-n cap, atunci ai căzut, atunci ai închis ochii, atunci urci scările spre cer.. sau cobori cu liftul. Fiecare are soarta lui, că şi planeta are şi ea o soartă, asta e altceva, iar noi depindem de acea soartă, ceea ce e sigur mai naşpa. În locul celor care se ocupă în mod principal cu lucrurile ăstea, mai bine mi-aş face treaba de profesionist, în loc să strâng din buci la fiecare statistică. I-aţi o bere cât eşti tânăr, taieţi venele dacă eşti super-mega-extra emo, arată lumii că nu ţi-e frică de moarte. De altfel superman şi batman pe cine să mai bată dacă ăştia zic că în 2012 dispărem ca o specie foarte rară ce suntem.

 • 2012 – aştept.. cu berea în mână
 • criza economică – n-o să treacă asta nici când voi avea eu 60 de ani
 • încălzirea globală – ne mai ţine în viaţă, cel puţin până mor eu

Cheers amici !

0 Responses to " Între 3 cuţite, e bine să zâmbeşti "

 1. Myriam says:

  Si eu pana nu demult eram absolut terifiata de 2012…Nici acum nu mi-e chiar totuna,dar cel putin traiesc ce mai este.Ma indoiesc ca lumea o sa se sfarseasca cand o sa vrem noi…viata ar fi atunci ceva prea previzibil,si nu-i sta ei in caracter;))

 2. Alex N. says:

  Daca e sa mor, mor si maine calcat de masina, sau lovit in cap de un acoperis al unei cladiri construite fara autorizatie, sau..sau..sau…. :)

 3. Andreea says:

  Într-o perioadă parcă se discuta şi de faptul că planeta va fi înghiţită de nişte găuri negre. (sper că nu am visat doar eu chestia asta) Oricum dacă o persoană trebuie să moară moare şi gata.

 4. Ioana says:

  2012? Păi, conform astrologilor, geniilor, mayaşilor şi bunicii mele, străbunicii mele…ar fi trebuit să fi murit de 50 de ori până acum şi nu se întâmplă, dom’le!

 5. Adi says:

  @ Ioana : Cine mai stie, viitorul nu se ofera cadou nimanui..

Leave a Reply

Your email address will not be published.