Între 3 cuţite, e bine să zâmbeşti

Băi ce-mi place viaţa asta, e cea mai perfectă dintre toate. Pe lângă problemele principale din viaţă pe care le ai, tu mai trebuie să te confrunţi şi cu încălzirea globală, criza economică şi … 2012. Dintre toate ăstea lumea îşi vede liniştită de treabă, ceea ce mie îmi place la nebunie (şi nu.. nu fac mişto). Nu înţeleg de ce ne-am face griji pentru faptul că vom muri, fraţilor, atunci când vom muri, vom muri sigur, nu că s-ar putea.. nu acum şi mai târziu. Atunci ţi-a picat piatra-n cap, atunci ai căzut, atunci ai închis ochii, atunci urci scările spre cer.. sau cobori cu liftul. Fiecare are soarta lui, că şi planeta are şi ea o soartă, asta e altceva, iar noi depindem de acea soartă, ceea ce e sigur mai naşpa. În locul celor care se ocupă în mod principal cu lucrurile ăstea, mai bine mi-aş face treaba de profesionist, în loc să strâng din buci la fiecare statistică. I-aţi o bere cât eşti tânăr, taieţi venele dacă eşti super-mega-extra emo, arată lumii că nu ţi-e frică de moarte. De altfel superman şi batman pe cine să mai bată dacă ăştia zic că în 2012 dispărem ca o specie foarte rară ce suntem.

  • 2012 – aştept.. cu berea în mână
  • criza economică – n-o să treacă asta nici când voi avea eu 60 de ani
  • încălzirea globală – ne mai ţine în viaţă, cel puţin până mor eu

Cheers amici !

0 responses to “Între 3 cuţite, e bine să zâmbeşti”

  1. Si eu pana nu demult eram absolut terifiata de 2012…Nici acum nu mi-e chiar totuna,dar cel putin traiesc ce mai este.Ma indoiesc ca lumea o sa se sfarseasca cand o sa vrem noi…viata ar fi atunci ceva prea previzibil,si nu-i sta ei in caracter;))

  2. Daca e sa mor, mor si maine calcat de masina, sau lovit in cap de un acoperis al unei cladiri construite fara autorizatie, sau..sau..sau…. :)

  3. Într-o perioadă parcă se discuta şi de faptul că planeta va fi înghiţită de nişte găuri negre. (sper că nu am visat doar eu chestia asta) Oricum dacă o persoană trebuie să moară moare şi gata.

  4. 2012? Păi, conform astrologilor, geniilor, mayaşilor şi bunicii mele, străbunicii mele…ar fi trebuit să fi murit de 50 de ori până acum şi nu se întâmplă, dom’le!

Leave a Reply

Your email address will not be published.