Întrebare

By | Spuneri

De data asta cer opinia populaţiei pentru un proiect pe care aş vrea să-l fac pe internet. Proiectul chiar stă în opiniile voastre. După cum bine se vede în categorii, exista o categorie pe nume “Sunete“. Ei bine, această categorie eu vreau s-o transform într-o emisiune audio înregistrată de o durată nedecisă încă.

În emisiune se vor discuta lucruri exclusiv despre muzica alternativă, interviuri cu oameni care fac sau care ascultă aceste genuri care cuprind alternativul. Când spun alternativ, nu mă refer la rock în principal. În emisiune vor exista : remixuri dubstep, melodii dubstep, drum and bass, rock, punk, hip-hop, rap, rapcore, metal, post-hardcore etc. Se anunţă gălăgie mare oricum în timpul emisiunii, dar voi puteţi oricând s-o opriţi sau să treceţi mai departe (având în vedere că e doar înregistrată, dar oricum, toată e nenorocire).

În fiecare emisiune care va apărea în fiecare miercuri, va exista o melodie numită – melodia săptămânii. În această parte se va pune o piesă pe care eu am ascultat-o ca nebunul în acel timp şi care consider eu, merită s-o ascultaţi şi voi şi s-o împărtăşiţi cu prietenii voştrii.

Dacă eşti artist, faci muzică dintre genurile de mai sus, atunci fi invitatul meu. Trimite-mi melodie şi gratis îi facem promovare în emisiune, discutăm despre ea, despre tine sau trupă. Aici muzica de underground îşi găseşte mai multe urechi (clişeu).

Acum, partea voastră de vină : veţi asculta ? dar vreau un răspuns sincer, deoarece mă arunc în lucruri care necesită timp şi multă bătaie de cap. Bineînţeles dacă anumite persoane vor dori o reclamă în timpul emisiunii, poate veni oricând în schimbul unui articol la blogul sau site-ul respectiv către emisiune sau în schimbul unui preţ rezonabil. Am nevoie de voi pentru a vedea dacă veţi asculta, dacă veţi împărtăşi emisiunea cu prietenii voştrii, dacă consideraţi că va avea un viitor ! 

Anghel Adrian la Microfon on Spreaker

0 Responses to " Întrebare "

 1. annitu says:

  Eu aş asculta, sincer. Ideea mi se pare chiar foarte ok. Şi, dacă vrei, la partea cu hip-hop-ul, pot să te ajut. Adică, te pot pune în legătură cu nişte cântăreţi/formaţii (doar să mă anunţi din timp, că poate pe unii nu-i cunosc) .
  Baftă !

 2. Diana says:

  Mi se pare o idee destul de interesanta, lumea cauta originalitate si asta vor gasi aici.

 3. ZeceDeZero says:

  Eu nu mai stiu niciun proiect de genul asta care sa se ocupe de muzica alternativa si cred ca s-ar putea sa prinda.

 4. Am citit articolul pas cu pas , si chiar suna interesant , ideile curg si merita expuse : ca de exemplu poti face un radio blogar (cei drept nu live , si in fiecare miercuri ) cu publicitatae audio pt blogari si siteuri importante cu un top creat cu ajutorul citittorilor , cu teme alese la fel de citittori sau chiar de cel care creaza acest proiect si etc ideiile sunt N
  Merita siteul tau sustinut pt mai multi vizualizari si cititori/ascultatori etc . eu sunt unul printre aceia
  PS. Sory pt frazele negramaticale scrise sunt in masina si nu e cam comod sa scriu
  Multa bafta si astept rezultatul

 5. luca says:

  daca iti iese, miercurea vei rasuna in boxele mele :))

 6. DonPaolo says:

  Ar fi Ok,daca ar exista si muzica Electronica sau Trance ar fi Awesome !

 7. skykery says:

  Depinde cata promovare va avea si de ce calitate va fi . Eu te sustin 🙂

 8. Andreea says:

  eu o să ascult. 🙂

 9. Balcan says:

  mie mi se pare interesant, chiar si eu promovam intr-o perioada faza cu melodie saptamanii, si crede-ma ca asta prinde, insa consider ca la ce piata e in pitesti…dupa 3 saptamani vei ramane fara oameni de intervievat :|…. oricum, daca o faci, eu te ascult 🙂

  • Adi says:

   Ideea e ca eu nu voi intervieva numai oameni din Pitesti, emisiunea mea nu are ca target judetul Arges (ca sa nu mai zic de Pitesti), are ca target un public larg, mai precis – toata tara. Vor exista interviuri (si exista in prima emisiune) cu oameni de prin diferite colturi ale tarii. Nu ma limitez la Pitesti.

 10. Lori says:

  Eu o să ascult. 🙂

 11. piticu says:

  super idee ! Bun asa , o sa mai ascult si eu

 12. Yamasha says:

  Ideea e buna, dar ce te face sa crezi ca vizitatorul tau nu va prefera un radio in loc de ceea ce e pe site? Sau daca e deranjat de reclamele de la radio…incearca un radio online…pirat…ori..isi face singur playlistul..(sper sa nu o iei ca pe un repros, e doar o parere 🙂 )

  • Adi says:

   Ma, ideea este ca nu ma deranjeaza spoturile de pe spreanker.com, ba chiar mi se par foarte profesioniste si te fac sa te simti ca si cum faci parte din acel radio.

Leave a Reply

Your email address will not be published.