iTunes se deschide românilor şi Chrome câştigă teren

By | Spuneri

Da, într-un final iTunes, serviciul ce vine de la Apple s-a deschis oficial pe de-a-ntregul în faţa românilor. Întrebarea este : vor cumpăra românii melodii / filme / albume de pe el ? ştim cu toţii cât de buni suntem la piraterie, ce bine ştim să mânuim torrenturile şi cum DC++ este, dacă nu primul, al doilea program instalat după Messenger.

Pentru mine e ceva mult mai lejer, având în vedere că-l foloseam şi înainte, acum pot şi eu să spun că sunt român. Îmi este mult mai accesibil să cumpăr melodii de pe iTunes decât Amazon MP3 şi sper eu ca lucrul acesta să-l facă cât mai mulţi oameni nebuni după artă, după corectitudine, după ceea ce americanii spun : “money well spent”.

În altă ordine de idei, Chrome, după ce-am citit asta de pe Capital, începe să prindă Firefox şi IE din urmă, crescând cu 8 procente în ultimul an. Spectaculos, iar Stat Counter estimează ca din decembrie, Firefox să fie depăşit de Chrome. Ce ziceţi şi de asta ?

0 Responses to " iTunes se deschide românilor şi Chrome câştigă teren "

 1. Adrian says:

  eu unu am renuntat la firefox (mi-a fost greu dar vremuri noi broswer-e noi)pe langa faptul ca are un consum mare de resurse se misca si foarte greoi, dar poate cel mai enervant e ca pica din ce in ce mai des iar plug-in-urile unele nu mai sunt compatibile si altele se blocheaza.

  • Adi says:

   Vazand ca pierd tot mai mult teren, cei de la Firefox au anuntat ca vor lansa versiunea 7.0, venita sa stabilizeze sistemul si sa stearga picajul atunci cand ti-e lumea mai draga si pluginurile. Din pacate au intrat in jocul celor de la Google cu actualizari de browser aproape zilnice si asta i-a costat, mult.

   • Adrian says:

    e adevart, dar trebuia sa faca ceva fiindca chrome castiga teren vazand cu ochii, asa ca au imbunatatit ceva si au stricat mai mult, acum trebuie sa restabilizeze sistemul altfel au pierdut in fata celor de la google.

 2. Paul says:

  Au făcut un nimic pentru români,ei şi-aşa nu cumpără de pe iTunes. Vorba ta,sunt experti la piraterie.
  Şi chrome e un browser simplist nu e greoi ca firefox,IE sau ca Opera,se misca foarte bine.

 3. Bucur says:

  sa nu uitam un lucru traim in tara unde sa ti se dea gratis si tot parca am pirata ceva :))

 4. skykery says:

  Daca as mai avea bani , mi-as cumpara cateva albume care le gasesc doar pe iTunes si inca nu au fost piratate 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.