Jos textila, Întoarce fila!

By | Carti

M-am tot gândit la ce titlu să pun articolului ăstuia, dar se pare că organizatorii evenimentului „Jos textila, Întoarce fila” au gândit-o la fix. Dar știți cum? La fix, mă, nici că se putea mai bine. Așa că ce voi face eu este doar să vi-l pun în vedere.

Ce se poate citi în titlu este un eveniment organizat de Rotaract Triumph Bucharest și reprezintă ceva cu oameni, pentru oameni, pentru cultură, prin cărți și citit. Iar cum eu sunt un înnebunit al cititului (o să fie o vară plină de cărți, am deja calendarul pregătit), trebuie să vă recomand orice ține de acestea și sună bine. Trebușoara aceasta a ajuns acum la a VI-a ediție, deci e ceva de tradiție.

Acest târg are ca scop donarea de haine în schimbul unei cărți. Practic, tu vii cu ce haine știi că nu-ți mai trebuie și în schimbul lor primești o carte, orice carte se găsește acolo și vrei cu ardoare s-o citești. Hainele acestea nu vă gândiți că se duc oriunde, ci la fundația „Mara’s Angels” pentru a îmbrăca copiii din centrele de plasament din capitală.

Toată treaba asta frumoasă se întâmplă pe terasa LOKAL, sâmbătă pe 20 iunie între 12.00 și 18.00. Prin urmare, dacă aveți haine care v-au rămas mici, mergeți la acest târg, donați-le și citiți o carte!

Leave a Reply

Your email address will not be published.