„Jucați cu mingi pe sus…” sau cum era să câștigăm #cupabloggerilor

By | La aer liber

Sâmbătă, așa cum am scris săptămâna trecută, am fost la Cupa Bloggerilor ediția a IV-a, competiție organizată de SportMeet. Cum nu am avut o echipă pe care s-o pot forma din Pitești, ei bloggeri nevoind să fie, am fost arondat unei echipe mixte formate pe loc (sau nu chiar pe loc, în orice caz, fără să ne cunoaștem între noi ca membrii ai echipei, detalii aici). Astfel, fotbal nu jucasem niciodată împreună și se anunța un drum care putea fi, fie excelent, fie anevoios. Voi cum ziceți c-a fost?

Antipaticul de mine la stânga, apoi: Dragoș Geornoiu, Andrei Dumitrescu, Andrei Ștefănescu, Adrian Popescu, Adrian Manea și Andrei Dăncău

Antipaticul de mine la stânga, apoi: Dragoș Geornoiu, Andrei Dumitrescu, Andrei Ștefănescu, Adrian Popescu, Adrian Manea și Andrei Dăncău

Vă spun eu – mi-nu-nat! Am jucat, ne-am distrat și chiar dacă am terminat pe locul doi… din coadă, nu m-am simțit ca și cum aș fi fost cel mai slab. Fiindcă n-a fost așa. Recunosc, se putea de 10 beri mai bine, dar n-a fost să fie ediția asta. Dacă ai fost acolo și ne-ai urmărit partidele, sigur cunoști faptul că nu ne-am descurcat rău și puteam juca chiar finala de 5-6, dar deh.. greu la deal.

Ce se regăsește între ghilimele din titlu a fost tactica noastră spusă de colegul Andrei Dăncău, care, se vede, știa el ce știa. Din punctul meu de vedere, o ocazie mai bună ca asta nici că exista pentru a-mi face intrarea în blogosfera bucureșteană. Bine, nu pot spune c-au fost doar bloggeri din București, dar pot spune c-a fost primul meu event cu bloggeri și m-am simțit super fain. Voie bună, bere, muzică și fotbal. Mai mult de atât nici că-mi doream. 😀

Ne-am pornit așa. În primul meci i-am întâlnit pe cei de la OST (Ora Sportivă Timișoara) care, deși după o primă repriză strânsă (doar 1-0 pentru timișoreni la pauză), rezultatul final a fost unul dezastruos, adicătelea vreo 5-0 pentru dânșii. Al doilea meci, forțe proaspete, un moral MAI ridicat. Întâlnim pe cei de la #construim, care după cum bine știți de la Auraș (glumețul echipei), donau câte 10 lei / gol marcat. Ne-am conformat ideii și chiar dacă n-au meritat victoria, ne-au învins cu 2-0 în final, practic am cam donat 20 de lei pentru treaba asta. În ultimul meci al grupei, i-am întâlnit pe simpaticii de la CF Hal’Ba. Cu aceștia ne-am dezlănțuit, am aplicat metoda Sorin Cârțu și a ieșit bine. Am învins cu 7-2.

A urmat în faza eliminatorie o altă înfrângere cu echipa #b10, (băieții veniți de la Chișinău), după un meci în care din nou am meritat victoria pe deplin, dar n-a fost să fie și o nouă victorie cu Hal’Ba. Așa s-a scris istoria echipei FC BR la prima participare la Cupa Bloggerilor. Data viitoare poate-poate reușim mai bine. Aplicăm metoda Sorin Cârțu-Rocky Balboa și reușim!

Multe beri se duc către Team SARTO, câștigătorii acestei ediții, iar o mențiune specială se duce către CF Hal’Ba care au fost cei mai amuzanți adversari. Chiar a fost o plăcere să joc împotriva băieților astora, care bineînțeles că ne-au dat și ei goluri că nu se putea să câștigăm noi vreun meci la zero.

La competiție a fost standul de la Orange unde am încercat în premieră aplicația Fotbal Info și la un quiz între meciuri s-au dovedit jucătorii care-i mai tare la fotbal trivia. Nebunie curată, vă jur. Niște întrebări capcană la care răspunsul era mereu … Mutu.

În poze suntem noi, cei care am jucat pentru FC BR. Între timp a mai apărut și jucat pentru noi și Marius Vasilescu. A fost fain rău și m-am distrat de minune. Vreau să-i mulțumesc lui Cristi că m-a cazat pe perioada competiției. Organizatorilor și sponsorilor pentru o treabă așa bună, adicătelea: SportMeet, Heineken (mi se usca gâtul fără), Aqua Carpatica (pentru revenire), Canyon, Federația Română de Rugby și Editura Litera. Ediția viitoare berarii vor învinge, pe bune!

0 Responses to " „Jucați cu mingi pe sus…” sau cum era să câștigăm #cupabloggerilor "

  1. Laurentiu says:

    La anul o sa particip si eu, sper sa fim cu totii apti de joc si sa facem o impresie buna, Ma rog, important este sa ne simtim bine, mai putin conteaza victoria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.