Lactag sub o nouă înfăţişare

Aşa cum am publicat pe Facebook în urmă cu câteva ore, în cursul zilei de astăzi am primit un colet surpriză de la Lactag. Bineînţeles că nu am ştiut nimic până să ajung acasă şi să-l găsesc frumos aşteptându-mă să-l deschid pe masă în living. Prima impresia a fost – wow, rebranding Lactag, trebuie să sune bine şi gustos.

Deschid geanta termorezistentă şi găsesc acolo câteva bunătăţi de la Lactag: iaurt, brânzica Făgăraş, sana şi smântână. Noul look al produselor este mult mai fresh, popular, tradiţional. Mi s-a părut foarte inspirată alegerea motivului naţional din josul fiecărui produs. Trebuie să specific că de toată grozăvenia asta s-au ocupat oamenii de la AdVenture, pentru care dau jos pălărioara cu scopul acestei realizări. Gustate nu cred că mai are rost să spun, sunt delicious! Cum zic englezii.

 

Este un rebranding binevenit pentru firma argeşeană, având în vedere că tot mai multe firme din cadrul produselor lactate au o tot mai mare preferinţă pentru tradiţionalism şi vin cu idei noi non-stop (de la publicitate video până la copywriting), dând acestei nişe o imagine nouă. Numa bine, zic.

De notat mai este că Lactag are un website nou-nouţ şi o pagină de Facebook la fel. Iar de astăzi ne mai găsim şi pegustate.ro unde vorbim despre obiceiuri şi tradiţii culinare. Că doar noi românii suntem fani ai mâncărurilor tradiţionale.

Laptele dă calciu, ajută orice om, dar mai ales sportivii, aşa că, o cană de lapte în fiecare dimineaţă e recomandată. 🙂

0 responses to “Lactag sub o nouă înfăţişare”

Leave a Reply

Your email address will not be published.