Linkuri utile în #Argeș

By | Spuneri

Județul Argeș este unul destul de mare, mai precis al 10-lea județ din țară ca suprafață și tot același număr în ocupă și ca populație. Bine, acum nu știu cum s-a sfârșit cu recensământul de anul trecut, dar vă spun sigur din date de prin 2007. Cum Argeș este județ mare, populat și frumos, m-am gândit să fac treaba unor vizitatori sau oameni interesați de al meu județ.

Este unul cu de toate, câmpie, dealuri și munte. Multe locuri de vizitat, cu două orașe industriale ca Mioveni și Pitești. Dar nu stau să vă dau acum toate datele, contează ca voi să faceți research-ul, eu vă ofer locuri de unde să vă puteți informa. Sunt bineînțeles alese de mine, deoarece sunt locurile pe care eu le folosesc cel mai des și mi se par cele mai utile.

Să începem zic.

Știri

Că ne plac știrile. Argeșul face parte din echipa aceea senzațională de știri penibile, aproximativ. Mai degraba interviuri penibile. Oricât de mult aș vrea să par pro Argeș, aici nu pot. Avem sportivi senzaționali ce-au plecat din acest oraș, oameni de media, oameni de teatru, dar și oameni care ar face ușor senzație la Prahova TV.

Pentru știri din al meu județ, am grijă să accesez zilnic Argeșeanul, ePitești.Ro sau site-ul Ziarului Argeșul pe unde întâmplător mai scriu sau mai scriam și eu. De aici aflu eu tot ce se întâmplă în al meu județ. Sper să vă fie și vouă de folos.

Ah, că era să uit, tot aici se încadrează și noul site de sport, de care eu is suficient de mândru – Sport Argeș. Aflați toate știrile din sport din Argeș înaintea tuturor, numai acolo. Iar dacă sunteți din Curtea de Argeș sau aveți treabă în acel oraș, oamenii de la Info Curtea de Argeș își fac treaba foarte bine. Trageți un ochi și pe acolo.

Istorie și Turism

Am spus în debutul articolului despre cât de mare, populat și frumos este Argeșul. Acum să vă zic că pagina de Wikipedia vă stă la dispoziție pentru a afla istoria județului, pentru alte milestones și eventual niște obiective turistice. Însă acolo nu-i suficient, de aceea vin cu alternativa și una destul de bună – Visit Argeș. Acest site vă pune la dispoziție toate locurile de vizitat din județ plus locuri de cazare, eventual prețuri, hărți ș.a.

Pentru poze cu Piteștiul de altă dată, Ghid Pitești încă mai are o galerie foto destul de impresionantă.

Social Life

Aici nu prea am ce să vă dau. Trebuie să fiți cu ochii pe știri pentru că proiectul Pitești Buzz observ că a decedat. Așadar ochii pe știri pentru eventual concerte și alte bazaconii. Vă mai pot ajuta cu programul Cinema City din Pitești.

Sper că vă va fi de ajutor acest articol, indiferent că locuiți în Argeș, vreți să vizitați Argeș, faceți un documentar legat de Argeș, referat, proiect, eu mai știu eu. Succes să fie!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.