Lupul îşi mai schimbă blana, dar năravul ba!

By | Spuneri

logoAstfel conform expresiei populare din titlu, pot confirma faptul că AdiSpune.Ro va mai sta un an prin preajmă. Motivul? Îmi doresc să turez motoarele în special după examenele din vară ce mă aşteaptă, iară mai ales dacă vă spun că voi schimba peisajul, automat voi avea ce povesti. Prin urmare, tot strâng bani de un design nou, în acelaşi timp pun cu Vijelie la cale nişte planuri pentru ceea ce va urma în proiectul nostru grandios pe YouTube. Nu, nu are legătură cu venirea coloşilor în România. Noi ne descurcăm cu banii altora, nu direct de la ei.

Thema precedentă, era falsă. Era doar o chestie de aspect care să vă impresioneze pe final, dar m-am hotărât că n-are rost să mă ascund după design şi cum am spus, până strâng banii pentru cel dorit, să mă axez pe cuvinte. Da, cuvintele dor, sunt cele mai grele, dar şi cele mai sugestive, zic eu, mai sugestive decât o imagine. De ce? Că imaginea lasă de interpretat prea mult, cuvintele te lovesc direct. Deja am devenit prea profund.

Astfel, ca să nu mai fiu pro-fund, voi deveni de mâine, anti-fund. Să ne citim cu bine, sărbători fericite să aveţi, iar dacă se întâmplă ceva ciudat de Paşti, nu-i bai ca v-o relatez, tot aici. Un an, am timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.